Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najbardziej moj wyglad krytykuja inne kobiety a faceci wlasnie mowia komplementy

Polecane posty

Gość gość

Choc czasem tez i kobieta mnie skomplementuje, ale od facetow slysze mile rzeczy na temat mojego wygladu np. od kolegow mojego faceta, czy nawet od zupelnie obcych, a od kobiet kilka razy zdarzylo mi sie uslyszec negatywne rzeczy. Np. że mam figure gruszki, wiec juz pewnie nic nie da sie z tym zrobic, albo, ze wygladam na starsza ( a czesto mnie oceniaja wlasnie na mlodsza) itd. Tez tak macie, ze krytykuja was glownie kobiety?

Gość gość
Tzn że jesteś brzydka ale za to seksowna i dlatego podobasz się facetom . Albo poprostu jesteś fajna ale kobiety Ci zazdroszczą i szukają w Tobie tylko wady, bo chcą się dowartościować.

Gość gość
Albo ładna i seksowna

Gość gość
Własnie faceci mowia, ze jestem ładna, czy nawet ze piekna, kolezanki czasem tez, ale wlasnie najwieksza krytyke slyszalam wlasnie od kobiet. Może nie powiedzialy wprost, ze jestem brzydka, ale rozne docinki na temat mojej figury, wlosow itd. byly. Gruba nie jestem, ale mam figure gruszki i np. na ten temat uslyszalam, albo np. faceci zawsze komlementuja moje wlosy, a od fryzjerki raz uslyszalam, ze powinnam je sciac na krotko bo sa tak zniszczone i wiele innych.