Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Były chłopak

Polecane posty

Gość gość

Miałam cudownego chłopaka. Niedawno z nim zerwałam, ale on nalegał żebyśmy zostali przyjaciółmi. Przystałam na to, bo czułam do niego sympatię. Minął już jakiś czas od zerwania, on całkiem szybko znalazł sobie nową dziewczynę. Problem jest inny. Jak na ironię losu po tym wszystkim uświadomiłam sobie, że to kocham. Mimo, że przez cały czas to wypierałam. Czy myślicie, że istniałaby szansa żebyśmy do siebie wrócili? Jak mogłabym go przekonać, że go kocham skoro nigdy mu tego nie powiedziałam. Nie chcę żeby pomyślał, że kieruje mną zazdrość. Byłam taka ślepa.

Gość gość
musisz do mnie zadzwonić i się umówić wtedy kiedy będę miał czas, paść na kolana i pocałować w grzyba tak soczyście ;-)

Gość gość
A czy ty go rzeczywiście kochasz? Masz na celu jego dobro, czy to że on kogoś ma a ty jesteś sama, no i jest ci trochę przykro, nudno. A może on z tą dziewczyną jest szczęśliwy? Jeżeli ci na nim zależy to pomyśl również o nim, nie tylko o sobie. Gdybyś darzyła go autentycznym uczuciem , to bylibyśmy razem, taka prawda. Zresztą, co ma wisieć nie utonie. Masz z nim kontakt, traktuj go jak człowieka na którym ci zalezy i przyjaciela, jeżeli jemu tez na tobie zależy w jakiś inny sposób, to prędzej czy później to samo wyjdzie.

Gość gość
No właśnie szkopuł tkwi w tym, że tak. Kocham go. I chcę żeby był szczęśliwy. Jeżeli taki jest beze mnie to nie mam prawa wtrącać się w jego życie, ale tęsknię za nim. I to bardzo. I to nie ze względu na to, że nie mam chłopaka, gdybym chciała - mogłabym mieć. Paru zapraszało mnie na randki, ale ja nie potrafię zainteresować się nikim innym.

Gość gość
To dlaczego go zostawilas? Skoro on taki cudowny...To był jasny przekaz, zerwalas więc Ci Nie zależało toa znalazł inną chętna.

Gość gość
On zerwal.

Gość gość
Ma syndrom DDA.Nie potrafi zawiązać na trwałe relacji, niszczy ja.

Gość szry
gość dziś Miałam cudownego chłopaka. Niedawno z nim zerwałam gość dziś On zerwal. Zdecydujcie sie, do ciemnej szambownicy pod komnata szatana, kto z kim w koncu zerwal, to nie wieloswiat gdzie na raz moga istniec 3 nawzajem sobie przeczace wersje wydarzen.

Gość gość
Ktoś pisze i przedstawia fakty na odwrót.