Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rytkasa

Sylimarol

Polecane posty

Gość rytkasa

Czy ktoś z Was stosował i może się opinią podzielić? Słyszałam dobre opinie o nim i czytałam sporo. Muszę czymś wspomóc organizm.

Gość patripo
Nie stosowałam ale słyszalam o nim podobno skuteczny. Chyba trzeba spróbować. Myślę że nie zaszkodzi a może akurat będzie widoczny efekt

Gość millenka1
Ja jeszcze nigdy nic nie łykałam bo mam problem ogólnie z łykaniem tabletek - muszę wszystko gnieść:) Staram się pić zioła i koktajle na co dzień.

Gość jaapo
Ja piję sporo czystka i pokrzywy tyle z ziół. Sylimarol ostatnio widziałam u koleżanki podpytam ją o niego. Ona jest raczej z tych co bardzo uważa co przyjmuje. Także pewnie ma wyrobioną opinię.

Gość trusii
Ja tylko jem sałatki warzywne i piję dużo wody. Ale ostatnio też słyszałam że sama woda to nic nie robi w organizmie tylko przez niego przelatuje i lepiej jest pić ją z dodatkiem ziół.

Gość Karollinka
Tak słyszałam o tym leku od mojej farmaceutki. Podobno bardzo skuteczny ziołowy lek na oczyszczenie organizmu i przede wszystkim tani i bezpieczny. Zakupiłam i zaczęłam stosować, pierwszych efektów można się spodziewać op 2 tygodniach takie opinie mam potwierdzone.

Gość Izabella22
Ja stosuję po raz drugi właśnie w celu oczyszczającym i jestem bardzo zadowolona lek jak najbardziej skuteczny.

Gość Madzia Mordka
Właśnie dużo słyszałam o tym leku nawet ostatnio koleżanka w pracy zachwalała. Chyba się skuszę i spróbuję jeśli ma takie dobre działanie. A oczyszczenie na pewno nie zaszkodzi.

Gość Julia Ciekawska
No właśnie moja znajoma zachwalała ten lek ostatnio mówi że czuje się świetnie po nim. To podobno taka kuracja oczyszczająca. Chyba sama spróbuję.

Gość Agata Mrówa
Właśnie dużo teraz osób piszę o tym leku ja wiem z pierwszej ręki od przyjaciółki że ma bardzo dobre działanie i dzisiaj zaczęłam stosować. Podzielę się opinią za jakiś czas.

Gość Moniczka Dudi
Owszem sama stosowałam już ten lek kilka razy właśnie na oczyszczenie. Jestem bardzo zadowolona z efektów. Super się po nim czuję i łatwiej jest mi schudnąć.

Gość Aniutka99
Moja mama też stosowała ten lek i wiem że sobie chwaliła. Ja przymierzam się teraz do diety koktajlowej ale myślę że kupię sobie też ten sylimarol i zacznę stosować może faktycznie przyniesie dobry efekt.

Gość Andżela12
Ja własnie kończę 1 opakowanie i powiem szczerze że efekt fajny. Na pewno czuję się dużo lżej i mam ładniejszą cerę. Myślę że taki oczyszczony organizm lepiej funkcjonuję i na pewno szybciej i łatwiej trawi więc kilogramy się wtedy nie odkładają.

Gość Karolinnka
Sylimarolem wspomożesz pracę wątroby i oczyszczenie organizmu,ja stosuję go właśnie w celu oczyszczania i polecam.

Gość Kaziunia66
Własnie po tym co czytam na rożnych forach skusiłam się na takie oczyszczanie i podzielę się opinią za niedługo. Myślę, że ma to sens.

Też z niego korzystałam i muszę przyznać, że działa jak należy. Organizm bez toksyn lepiej pracuje, a co za tym idzie łatwiej spalić niepotrzebne kilogramy. Za niedługo mam zamiar znowu zacząć go brać :)

Czytam o nim od jakiegoś czasu i widzę same pozytywne opinie, chyba sama muszę z niego skorzystać, w poniedziałek lecę go kupić

Widzę, że nie tylko ja jestem nim zachwycona :D Jak dla mnie jest niezastąpiony. Sylimarol to numer 1 dopóki sama nie spróbowałam nie mogłam uwierzyć, że aż tak świetnie działa