Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy połykanie spermy to dowód miłości ze strony kobiety

Polecane posty

Gość gość

moja nie chce tego robić, obawiam się że mnie nie kocha. Co wy kobiety o tym sądzicie??

Nie liż jej po c***e, bo zalewa się śluzem albo liż i teatralnie odpluwaj co chwila. A jak nie zrozumie to wymień na bardziej seksualny model.

Gość gość
Potrzebujesz na szybko gótówki na Komunię? Poniżej znajdziesz link do firm w których można otrzymać DARMOWĄ pożyczkę, pod warunkiem że jest się nowym klintem. Jeśli nie uda Ci się uzyskać pożyczki w pierwszej firmie, radzę złożyć wniosek w kolejnej ponieważ wnioski są weryfikowane przez automat, który w poszczególnych firmach bierze pod uwagę inne parametry, wiec trzeba złożyc wniosek bo nigdy nie wiadomo jaka bedzie decyzja. Link: http://pozycztu.getleads.pl/darmowe/ Jeśli potrzebujesz większą kwotę albo na dłuższy czas, sprawdz tutaj: http://pozycztu.getleads.pl/ratalne/

Gość gość
Ja uwielbiam piescic penisa mojego faceta. A z polykiem bylo 3 razy przez 11 lat seksu. Jakos serio nie moge.

Gość gość
To nie ma nic wspólnego z miłością , dobry seks to dobry seks i tyle , dowód miłości to może być oddanie partnerowi nerki albo poświęcenie dla niego życiowej pasji a nie lykanie jakie płynów ustrojowych

Gość gość
No ale jak juz ma sie w buzi to lepiej polknac niz leciec do lazienki wypluwac :)

Chyba w takiej sytuacji, kiedy kobieta ucieka w panice buzia kiedy się zbliżam do finału, albo przełyka z obrzydzeniem, wolałby zupełnie zrezygnować z tej formy seksu i pasywnie i aktywnie. 00 Mężczyzna na języku też strefy erogennej nie ma, a jak z kobiety cieknie to można albo pić jej soki, albo odpluwać. Kobiety to jednak egoistki. :o

Gość gość
Hajime, facet może wymienić kobietę na bardziej seksualny model , tak samo jak kobieta faceta na bardziej myślący bo z taką ameba bez życia osobistego jak ty to mało która wytrzyma , człowieku siedzący na forum 24/7

gość dziś Cóż, gdyby tu mnie nie było nie miałabyś o czym pisać. A gdyby nie było tego forum na poważnie musiałbym się wziąć do roboty. Wszyscy zadowoleni.

Gość gość
Nie każda lubi, nawet wśród tych z dużym temperamentem zdarzają się takie które to brzydzi. A tak ogólnie to czym bardziej kobieta cię akceptuje, to chętniej zdecyduje się na takie zabawy i nowe eksperymenty.

Gość gość
Przyglupie polaczki niedlugo wymysla zeby kobiety gowno zarly jako dowod milosci. Nikt normalny kto kocha kobiete nie da jej robic tego samego co sam by nie zrobil. Wiadomo jakie sa polaczki, zero szacunku do kobiet. A poza tym to sa gejuchami bo kobieta bierze do buzi a pozniej sie z nia caluja, wiec lubia lizac k***sy buahahaha je/bane pedalicha

Gość gość
ale ja sam polknalem swoje nasienie z kubka wiec wiem jak smakuje i nie przeszkada mi calowac kobiete po moim kut-achu

Gość gość
Wybaczcie ale ja jestem w związku z irakijczykiem i powiedział że w życiu nie dałby polknac swojej żonie bo by to znaczylo że jej nienawidzi i nie szanuje

Gość gość
Nawet arab szanuję kobietę bardziej niż buraczany polaczek

Gość gość
proponuję panom, lizać ,kiedy kobieta ma okres,wątróbka jak malowanie

Gość gość
To znaczy to samo co połykanie waszych wydzielin gdy was liżemy nic więcej .

Gość gość
Hajime Sugoroku dziś Xxx Morda zalosny pedalski cwelu :D

Gość gość
Haha że co? Ja czasem połykam, czasem odmawiam, czasem się wycofuję w ostatniej chwili , a czasem facet nie ma ochoty na seks oralny. Chyba musimy się rozwieść :(

Gość gość
Hajime udaje takiego eksperta od wszystkiego a jest oblesnym ulanym januszem bo nie wierzę że ma ciało doprowadzone do stanu oglądalności przy takiej częstotliwości siedzenia tutaj :D wymagasz od innych ? Uważaj marzycielu żeby nie zabić kobiety śmiechem twoim wyglądem

gość dziś Rozumiem że chłopaka szukasz, ale aby nie przesadzasz z tym całowaniem od samego będzie początku? Ja nie jestem taki łatwy. Bez kolacji z nikim do łóżka nie idę.

gość dziś Popracuj proszę nad językiem polskim zwłaszcza skłanią bo jedyne co w twojej wypowiedzi mnie zabolało to okrucieństwo z jakim gwałcisz swoją ojczystą mowę.

Gość gość
14:31 tak tłusty Januszku z wielkim kinolem pociesz się jaki jesteś madrutki :D jesteś posmiewiskiem człowieku

Gość gość
jakiś gimbus założył temat i się podnieca

Gość gość
Od kiedy połykanie glutow to dowód miłości ? To może być co najwyzej dowód wyzwolenia seksualnego a nie miłości , dowód miłości jest wtedy kiedy jesteś z kimś na dobre i zle

Gość gość
tak tak łykajcie w s*****e jest jad kiełbasiany