Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość KK

Co myslicie o spaniu faceta u koleżanki

Polecane posty

sprawdzilem maila, nic nie dostalem, wyslij jeszcze raz x miałeś skomentować na kafe mój wpis, proszę:) chcesz u mnie nocować też?:) przytul mnie:)

„Za sukinsyna bym nie wyszła” x Rozpoznajesz po tatuażu na czole? xxx Unikanie odniesienia się do meritum jest nad wyraz wygodne, ale donikąd nie prowadzi. I pozwala przypuszxzać, że adwersarz zwyczajnie nie ma argumentów:)

Gość gość
no to siema lub jak mowia starsi do widzeniausmiech.gif cześć mały, powodzenia w innych tematach

Za sukinsyna bym nie wyszła” x Rozpoznajesz po tatuażu na czole? x pewnie nie zapłacił za jej żarcie XD

miałeś skomentować na kafe mój wpis, proszęusmiech.gif chcesz u mnie nocować też?usmiech.gif przytul mnie x po kolei 1. kto ty k.wa w ogole jestes? 2. pod mostem? 3. ok a dobrze obciagasz?:-)

po kolei 1. kto ty k.wa w ogole jestes? x nie piertol że nie znasz tygryska, jak tygrysek Cię dobrze zna. wejdź na AMA tiger, kliknij w nick czy coś;) x 2. pod mostem? x nie, na metrażu:D x 3. ok a dobrze obciagasz?usmiech.gif x :( jestem aską

Gość gość
gość wczoraj Jedno Ci powiem autorko- jeśli on tak się zachowuje jak tych 3 punktach to na 99% masz już rogi i tracisz czas na doopka. Nie bądź naiwna...pewnie dużo ma tych ,,koleżanek" X 1. Jesli ty dajesz mu, nac, ze to akceptujesz to robi to dalej. 2. Co mialby robic w.celu podziekowania? Calowac je w policzek? 3. Posiadanie duzej liczby kolezanek nie oznacza sypiania z nimi. Ja mam duzo kolezanek a jestem prawiczkiem.

Gość gość
gośćj dziś Mało_stanowczy dziś „Pół godziny później z mojego telefonu zadzwonił do niego mój kumpel informując go, że pijemy piwko w innym barze. 20 minut później juz u nas był”. x Hahaha, fajneusmiech.gif Tylko gorzej jak facet jest sukinsynem i odpowie „miło że dzwonisz, bawcie się dobrze” i nie przyjdzie. A 20 minut później jakaś laska zadzwoni z jego numeru i zapyta do której będzie wolna chatajezyk.gif x Za sukinsyna bym nie wyszła. xx Hipokrytka :)

Gość gość
Zaufanie? Hehe śmieszy mnie. Faceci to takie zwierzęta, którym z gory nie można ufać. Ja też bym nie pozwoliła spać u kolegi, w ogóle dziwne to dla mnie zwalać się komuś obcemu na noc.

Gość gość
16.52 dokladnie. Te które ufają bezgranicznie to dla mnie naiwniary. Obudzcie się...

Gość gość
6:54 - ale wiesz, że każdy ocenia innych według siebie? tu sie akurat z tobą zgadzam

Gość gość
Zaufanie? Hehe śmieszy mnie. Faceci to takie zwierzęta, którym z gory nie można ufać. Ja też bym nie pozwoliła spać u kolegi, w ogóle dziwne to dla mnie zwalać się komuś obcemu na noc. xxxx to po co w ogóle sie spotykasz z prymitywem, który musi być stale kontrolowany, bo jak na 5 min spuscisz z oka to wsadzi pałę w cokolwiek- staruszkę, psa, dziurę po sęku itp.Nie szkoda ci czasu i nerwów na takie ciągłe myslenie za faceta i pilnowanie, nie lepiej być samą?

Gość gość
up

Gość gość
"Ok, czyli nie zabronisz tylko pokażesz konsekwencje I dasz wybór. Grunt że nie szantazujesz seksem" x Kolejny znaffca kobiet, nie mogący zrozumieć tak prostej rzeczy iż jeśli kobieta jest mocno wkurzona na partnera lub ma do niego jakiś żal to traci wszelką ochotę na seks z nim. Uj to ma wspólnego z szantażem. U kobiet libido ściśle łączy się ze sferą emocjonalną. To że wami rządzi taki prymitywny mechanizm, że zawsze i w każdych okolicznościach moglibyście roochać to nie znaczy, że kobiety mają tak samo.

Gość gość
Polecam, z korzyścią dla jego zdrowia. Koleżanki też.