Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Romans w pracy.

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny nie wiem co robię ze życiem. W marcu zmieniłam pracę. Od razu znalazłam inną,zostałam zatrudniona i... Nie wiem jak zaczął się romans z szefem. 3 lata starszy ode mnie, oboje jesteśmy singlami. Nikogo nie krzywdzimy. Dzisiaj kochaliśmy się i do tego w pracy. Dzwonił do mnie dosłownie przed chwilą,ale nie odebrałam. Co ja robię ze swoim poukładanym życiem ? Co się ze mną dzieje ? Jak wyjść z tego? Od miesiąca chodzą plotki o nas.

Gość gość
Boję się, że przed to wszystko nie dostanę kolejnej umowy.

Gość gość
Serio w pracy ?

Gość gość
Kochać to się można z mężem a nie z kochankiem.

Gość gość
Stało się coś

Gość gość
A dlaczego tylko z mężem się można kochać?

Gość gość
a co to ma wspólnego z "Ciążą, macierzyństwem, wychowaniem dzieci"?

Gość gość
Bo maz Cię kocha A z kochankiem uprawia się seks.

Gość gość
No z tym że każdy mąż kocha swoją żonę możnaby się kłócić :P tak samo jak że kochanek nie kocha swojej kochanki - czyli potem przestaje kochać żonę :P

Gość gość
Wpadam w to wszystko zbyt głęboko. Ten cały romans... Nie zabezpieczyliśmy się nawet.

Gość gość
Słabe prowokacje,musialabys być niezła puszczalska skoro na samym początku pracy już bzykasz się z szefem nie wierze

Gość gość
Ojej ... Nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem. Jak widzisz że jest dla Was może coś więcej a nie seks na drukarce czy gdzie tam to nie rób jakichś gwałtownych ruchów ;) ale pracować na pewno raczej w romansie Wam się nie uda, tymbardziej że jest Twoim szefem. A on może tak lubi takie romansiki i jesteś kolejnym przecinkiem? :)

Gość gość
w jakiej dzis pozycji?

Gość gość
Po seksie powiedział,że chyba zwariował, bo nigdy nie uprawiał seksu w pracy i z kobietą z pracy. Więc chyba nie jestem kolejnym przecinkiem w pracy. Chyba,że pierwszym. W firmie jest zakaz romansów,związków między pracownikami. A my co robimy ?

Gość gość
Wiecie co jest najgorsze ? Jutro muszę spojrzeć mu w oczy. Mam prezentację,na której on musi być. Jak mam zachowywać się normalnie? Jak ?

Gość gość
Jak obydwoje jesteście wolni to luzik. Tylko drukarek nie polamcie ;) gorzej jak z tego nic nie wyjdzie a on nadal będzie twoim szefem. Lipa tak po tym wszystkim razem pracować.

Gość gość
Mam nadzieję,że następnym razem opamiętamy się w porę. Dorośli ludzie na stanowiskach a zachowywaliśmy się jak małolaty. Bez zabezpieczenia, nawet nie zamkneliśmy drzwi na klucz !

Gość gość
Sorry dziewczyny,że tak pisze, ale kompletnie nie wiem co robić,jutro prezentacja a ja jestem załamana i nie wiem jak ją poprowadze.

Gość gość
Daj spokój ciesz się chwilą.

Gość gość
No z tym brakiem zabezpieczenia to głupie było. Może jakaś pigułka po ?

Gość gość
Wszystko co dzieje się w moim życiu jest głupie. Właśnie czytam o niej. Nigdy nie miałam potrzeby brania jej.

Gość gość
Z drugiej strony nie mam dni płodnych.

Gość gość
jesli oboje jestescie singlami to nie kumam w czym problem? wiele par poznaje sie w pracy

Gość gość
Nie każda para ma relacje szef-pracownik. Nie w każdej pracy szef nie toleruje romansów i uprawia pierwszy seks w pracy. Wysłał mi smsa całkowicie prywatnego. My już nie mamy standardowej reakcji jaką powinniśmy mieć.

Gość gość
Co Ci wysłał

Gość gość
Autorko, ochloncie i porozmawiajcie ale nie w pracy, po pracy gdzieś na zewnątrz. A podoba ci się tak w ogóle ten szef ? Bo może po prostu zostaniecie parą ;) takie rzeczy się zdazaja.

Gość gość
Nie panikuj , obydwoje jesteście dorośli. A, że w pracy ? No cóż tak wyszło.

Gość gość
Mily romansik w pracy,moze zacznijcie spotykac sie na zewnatrz w kawiarni,domu, nie bedzie takich scen w pracy bo to nie miejsce i obciach jak ktos zobaczy.

Gość gość
Prowo bez sensu. Bylo juz

Gość gość
Masza praca już wyszła poza strefę firmy. Spotkaliśmy się kilka razy. Czy mi się podoba ? Hmmm chyba jestem zauroczona nim. Między nami nie ma sztywnych relacji czy czegoś takiego. Jest tak naturalnie, kiedyś rozmawialiśmy ze sobą do 4 nad ranem przy winie. Niby się zdarzają, ale nigdy nie mnie. Jestem przerażona moją dzisiejszą prezentacją i nim przy stole. Żołądek mnie boli,spać nie mogę.