Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tak mi przykro

Mąż obgaduje mnie ze.... swoją znajomą !!!

Polecane posty

Gość gość
15.01 popieram :) dodatkowo bardziej bym zaczela obserwowac faceta ;)

Gość gość
Długowłosa pewnie do tego blondynka, bo ma problem z myśleniem...

Gość gość
Koles uciekl z domu jak sie dowiedzialas,ze flirtuje z kolezanka i wcale nie byl tam gdzie mial isc, a Ty jeszcze do niego wydzwaniasz?! Olal Ciebie i dziecko i zapewne siedzi u tamtej albo u jakiegos kumpla i pije piwko. Pewnie obmysla co by tu wymyslec jak bedzie musial w koncu wrocic do domu zebys to łyknela. Ja bynm mu rzeczy za drzwi wystawila, mniej troche godnosci!!!

Gość gość
Autorko nie pisz do niej! To najgorsze co możesz zrobić. Wyjdziesz na wariatkę. Lepiej nie dawać po sobie poznać, że coś jest nie tak. Być miłą, udawać że wszystko gra itd. Dzięki temu będziesz miała dostęp do telefonu i mogła monitorować sytuację. Pamiętaj żeby robić swoim telefonem zdjęcia tych ich wiadomości, gdyby się wypierał/na dowód w sądzie.

Ja bynm mu rzeczy za drzwi wystawila, x a jakbys byla zalezna i to nie byloby twoje mieszkanie? to tez bys wystawila?

Gość dlugowlosa na szpilkach
"dlugonogie dlugowlose blondynki nie sa od myslenia " Foch ! Chociaz nie kazdy wyjatek popiera regule ..

Przecinek po "nie" mial byc.. "W lustro dmuchana "heh tego jeszcze nie slyszalam ..

Gość Bruuunetkaa
Lepiej pisz dąs blondynko ;) chyba wiesz co oznacza skrót "foch" :)

"chyba wiesz co oznacza skrót "foch" Oswiec mnie ,w koncu jestes brunetka ..

Gość gość
15.06 dokładnie! Autorko nie masz honoru!

Gość gość
skonczcie to p********ie autorko, swoja droga wez sie za siebie tak zeby mu szczeka opadla za jakis czas jak Cie zobaczy, niech pozaluje

tego jeszcze nie slyszalam x blondi, nie takie rzeczy jeszcze uslyszysz :-) jak sie postarasz oczywiscie i z mysleniem to nie ma nic wspolnego :-)

Gość gość
Blondynko ja tez blondynka foch w tlumaczeniu "fachowe obciaganie ch.u.j.a". Takze rozumie sie przez samo sie.

Gość gość
kuźwa kogo wy sobie wybieracie na mężów /partnerów jak można obgadywać żonę najbliższą osobę matkę swojego dziecka z jakąś pierwszą lepszą szlampą jak by mój tak zrobił ryj miałby tak obity żeby sie w lustrze nie poznał

„jak można obgadywać żonę najbliższą osobę matkę swojego dziecka z jakąś pierwszą lepszą szlampą jak by mój tak zrobił ryj miałby tak obity żeby sie w lustrze nie poznał” x I oczywiście nie można porównywać takiej sytuacji do niewinnych ploteczek na temat męża z najbliższymi przyjaciółkami:)

"fachowe obciaganie ch.u.j.a". No prosze ,cale zycie sie czlowiek uczy..

Gość gość
MS w punkt :) dlatego bym obserwowała, zadbała o siebie a nie od razu robiła aferę :) tamta kobieta też ma meza i dwojke dzieci wiec nie wiadomo czy chce rozbijac swoja rodzine.

"blondi, nie takie rzeczy jeszcze uslyszysz jak sie postarasz oczywiscie i z mysleniem to nie ma nic wspolnego" To komplement?

Gość gość
moj byly tez zaczynal od ploteczek z kolezanka z pracy, ktora miala meza i dzieci ;) dwa miesiace pozniej ona wyprowadzila sie od meza , a on ode mnie :)

Wczoraj dowiedzialam sie na przyklad ,ze odkryto gen ,ktory moze pomoc w leczeniu bialaczki , a Ty?

P.S. A nauczylam sie obierac kartofle :P dla blondi to mega wyzwanie ;)

ja miedzy innymi o tym, ze leczenie zlaman zmierza w strone plastrow i specjalnych klei, mam nadzieje, ze znikna te wszystkie sruby, blachy itd

„moj byly tez zaczynal od ploteczek z kolezanka z pracy, ktora miala meza i dzieci” x Mimo wszystko podejrzewam, że to nie autorka jest obecnie z Twoim byłym:)

Chodzi o leczenie zlaman za pomoca komorek macierzystych ?

Gość gość
nie mało _stanowczy ludzie kulturalni na poziomie szanujący się nawzajem się nie obgadują nawzajem tylko siadają i rozmawiają uwierz mi ze tak można