Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tak mi przykro

Mąż obgaduje mnie ze.... swoją znajomą !!!

Polecane posty

Gość gość
i jak autorko? cos sie wydarzylo?

„nie mało _stanowczy ludzie kulturalni na poziomie szanujący się nawzajem się nie obgadują nawzajem tylko siadają i rozmawiają uwierz mi ze tak można” x Czy tak samo kulturalni ludzie na poziomie twierdzą „jak by mój tak zrobił ryj miałby tak obity żeby sie w lustrze nie poznał”? Tylko pytam:)

Gość dlugowlosa na szpilkach
Moze ona mu kulturalnie ryj obija ? :D

Gość gość
A autorka jest teraz "gościem" ?- wcześniej była "tak mi przykro"

„Moze ona mu kulturalnie ryj obija” x Faktycznie, nie wziąłem tego pod uwagę:) Na przykład w rękawiczkach?;)

Gość dlugowlosa na szpilkach
Rekawiczkach koniecznie skorzanych i pejczem tak by go kulturalnie obijala po ryju i posladach ;) Ups.. niechcacy stworzylismy kolejny "hit" o 60 tej twarzy Greya..:D

Gość gość
i jak odebrał to 90 połączenie?

Gość gość
Poprzedniczki maja racje,ściśnij tyłek i zadbaj o siebie żeby mu szczena opadła,dobrze by było abyś tez miała dowód na to ze pisze te smsy jakiej treści itd.A ta jego koleżanka głupia sucz pewnie ma na niego ochotę i specjalnie jeszcze utwierdza go w przekonaniu ze się zapuscilas,a to ze ma męża i 2 dzieci nie jest w niczym przeszkoda

Gość gość
Dlugowlosa na szpilkach malo zabawna jestes. I to powinien byc Twoj nick cos ala malo stanowczy

Może Ty do kompletu zaloguj się jako mało oryginalna? Ale jeśli to za trudne, równie dobrze możesz być stereotypowa, banalna, oklepana, spowszedniała czy pospolita.

Gość gość
Cos nowego autorko?

Gość zawsze szczery
poduszkowiec sie niepokoi

Gość gość
No to fajnego masz męża nie ma co , i wlasnie dlatego nie mogę patrzeć jak kobiety poświęcają całe życie dla swoich mezulkow, ty pewnie zakochana jak nastolatka a mezus ci doope obsmarowuje, też miałam takiego byłego ale na szczęście śmieci się wyrzucily same

Gość gość
Malo stanowczy nie ma zadnego zycia prywatnego, gowno wie o zwiazkach ale wszedzie musi dorzucic swoje 3 grosze.

Gość tak mi przykro
Kochani jestem zalamana!!!! Dzwonilam do tej kobiety i powiedziałam jej żeby się odpie......la od mojego meza bo powiem jej mezowi o tych sms które do niego wysylala. Ona się tylko zasmiala i powiedziała, ze nie obchodzi jej to bo ona się ze swoim mezem rozwodzi :( i odlozyla sluchawke. Jestem cala roztrzesiona. Maz dalej do domu nie przyszedł. dZWONILAM JESZCZE DO jego brata ale on twierdzi, ze go nie ma u nich ale zebym się nie denerwowala bo on za kawalera takie rzeczy tez odwalal. Calyt czas placze, dziecko tez bardzo niespokojne. Mysle, ze ona chce zagiąć parol na mojego meza. Wiedzialam już jakiś czas temu, czułam ze cos jest nie tak.

Od dwóch dni męża nie ma w domu, nie masz z nim kontaktu i jeszcze nie zawiadomiłaś policji? Popracuj nad tym prowo, bo Ci się w szwach rozłazi.

Gość dlugowlosa  na szpilkach
"Od dwóch dni męża nie ma w domu, nie masz z nim kontaktu " Czyzby to ten sam bydlak co chcial kupic silnik od Szczerego ?

Gość gość
Po pierwsze, gdyby to była prawda to każdy by już sprawę na policję zgłosił. Po drugie, jeżeli to prawda to naprawdę chcesz to dalej ciągnąć - chodzi o związek?

Gość gość
to moze z nia gdzies siedzi...moze maz tamtej juz z nia nie mieszka gdyby nic nie miala na sumieniu to by ci tak nie odpowiadala

Gość gość
a w pracy go nie ma?

Gość gość
zdradza na 1000000000 %

Gość gość
Ktoś jeszcze wierzy w te brednie??????

Gość gość
kobieto, czemu nie dzwonisz na policje , przecież moglo się mu cos stać. a ta kobieta to jakiś prymityw i chce ci meza odbic.

Gość gość
Dalej nie wrócił ? :)

Gość gość
Wrocil. Wszystko sobie wyjasnilismy i dalej jestemy razem. Zamykam temat.

Gość gość
14.22 ha ha miał facet czas to i wymyslil pewnie.niezłą bajeczke gdzie byl (a byl pewnie u niej) co i dlaczego :D a Ty wszystko lyknelas jak pelikan. Teraz będzie Cie zdradzał z ,,koleżanką" z pracy tylko bardziej umiejętnie, będzie kasował smsy i uspi Twoja czujnosc. Ale Ty naiwna jesteś...

Gość gość
Kretynce sie prowo posypalo, wiec „zamyka”. Co za idiotka.

Gość gość
A autorka to zaniedbana matka polka i bedzie leczyla kompleksy wzywając tą dziewczyne bo mąż ktory obrabia jej d**e jest święty. Kobiety to idiotki jednak