Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po pierwszym seksie z facetem nie podoba mi się. Czy jest sens to ciągnąć?

Polecane posty

Gość gość
Nie ma sensu. Ja z moim mężem przy naszym pierwszym seksie miałam wow. Pociągał mnie nago strasznie. Wie co ma robić i jest dla mnie mega męski. Musi być ta chemia!! Ja tego dnia byłam przeszczęśliwa i spełniona a rano powtórka :D Kiedyś miałam faceta właśnie który mi się podobał póki nie poszliśmy do łóżka. No totalnie nie to. Wspominam to mega dziwnie. W ogóle nie było mi przyjemnie.

Gość gość
Jesteś chora i puszczalska bo po 3 miesiącach rozłożyłaś nogi jak typowa dupodajką.

Gość gość
A ja powiem z doświadczenia, że na początku jest zawsze najlepiej w łózku! Jak na początku związku z facetem w łóżku nie wychodzi, to później będzie tylko gorzej. Wiadomo, że na początku jest to fajne napięcie, tzw. motylki, obie strony się starają itp, a z czasem przychodzi codzienność i żar przygasa. Jeśli nie ma iskry na początku, to kiepsko to widzę. Dlatego nie warto czekać z seksem za długo. Czasami tak jest, że dogadujemy się z kimś, ale nie ma tej chemii. Tak samo odwrotnie, z moim ostatnim byłym w łóżku było cudownie, chociaż na co dzień ciągłe kłótnie.

Gość gość
Na przyszłość rozkładaj nogi na pierwszej randce będziesz wiedziała na czym stoisz :D

Gość gość
22.24 ja najlepszy seks w zyciu miałam z facetem który pierwszy nasz wspólny raz totalnie spalił, bo z nerwów mu fiooot opadłą i było po sprawie. Przeprosił, poprosił o druga szansę i okazało sie ze potrafi cuda robić. Jakbym go spławiła to wiele fajnych rzeczy by mnie ominęło

Gość gość
Jejku jesteście dziwni. Kobiety wy naprawdę musicie mówić facetom co mają robić? :D mój od początku wiedział co ma robić.. A ja podobno robię najlepszego loda ;) i baa seks był po 2 tygodniach.

Gość gość
Haha a co miała czekać do ślubu i później szybki rozwód bo się w łóżku nie zgrali? Ja ma taką kuzynkę w rodzinie, co podobno do ślubu dziewica, huczne wesele i cichy rozwód po roku, bo podobno miał dużego i ją bolało i chciał często seksu, a ona nie potrzebowała codziennie i musiała się zmuszać :P Sama się przyznała kiedyś przy winie. Masakra.

Gość gość
22.28 a ja z doświadczenia powiem , ze nie. Ja np potrzebuję kogoś poznać zeby mieć chemię, jakbym poszła do łożka z kimś kogo mało znam to nie chciałoby mi sie d...ruszyć, bo tak to u mnie działa. a jak się uż z kimś czuję dobrze to nie mozna mnie zgonić z faceta.

Gość gość
22.29 no jak na paru poćwiczył to wiedział gdzie wkładac, a z tym lodem , to jak nie bedzie ci wmawiał ze jest super to nie będziesz robić w ogóle

Gość gość
Do 22:30 A wiesz ile małżeństw się rozpadło bo za szybko poszli do łóżka no właśnie

Gość gość
Do 22:30 Każdy się może zgrać tylko trzeba chcieć

Gość gość
Nawet jak pierwszy raz był całkowicie do kitu i okazało się że facet mnie nie podnieca?

Gość gość
Wiecie bo robienie loda to nie tylko otwieranie gęby, jak to większość robi. Trzeba to robić z uczuciem. Jąderka pomasować drugą ręką. Zasysać, lizać, zmieniać tempo Nie przeszkadza mi, że miał przede mną inne. Dzięki temu wie co robi w łóżku. My się dopasowaliśmy idealnie :)

Gość gość
Dopasowaliście się idealnie rakiem gardła

Gość gość
22.39 wiemy, nie ty jedna obrabiasz fioota, j też mam wiele pisemnych podziękowań za to jak obrabiam pałę

Gość gość
Nie każdy może się zgrać, jak kobieta ma wąską ci..ę i jeszcze tyłozgięcie macicy, to będzie ją bolał stosunek z facetem z dużym sprzętem, zapytaj ginekologa. A temperament też jest ważny, bo albo ona musiałaby się zmuszać, albo on hamować, jedna i druga opcja nie jest zdrowa.

Gość gość
A za 5lat płacz bo się nabawiłam raka przełyku

Gość gość
22.38 hmmm, a przed seksem podniecał? czy poszłaś bez podniecenia:D

j też mam wiele pisemnych podziękowań za to jak obrabiam pałę x hahahahahahahahaha, tobie tez dobrze obrabiaja?

Gość gość
Nie znam przypadku, aby małżeństwo rozpadło się przez zbyt szybki seks, bo albo po szybkim seksie w ogóle do małżeństwa nie dochodzi, albo jest tak super, że para kocha się dłuugo i szczęśliwie :P

aby małżeństwo rozpadło się przez zbyt szybki seks x alez tak, jesli to seks z kochanka lub kochankiem :-)

Gość gość
Hahaha raka przełyku .... jak bierzesz aż do przełyku to twój musi mieć niezłą pałę :P A serio to jak ludzie są dorośli, wolni, chcą iść do łóżka to niech idą, co sobie żałować, życie jest krótkie, trzeba korzystać dopóki można :P

Gość gość
Do 22:43 Mnóstwo jest takich przypadków zobacz ile się ludzi rozwodzi bo w innej sferze się nie dogadują.

Gość gość
Kogo obchodzi kto i kiedy się bzyka? Gadka o niczym tak naprawdę.

Gość gość
Do 22:43 Tak się kochają że po roku czy dwóch związek się rozpada

Gość gość
zawsze szczery dziś aby małżeństwo rozpadło się przez zbyt szybki seks x alez tak, jesli to seks z kochanka lub kochankiem usmiech.gif x A to jak najbardziej, rzeczywiście taka sytuacja jest wielce prawdopodobna :P