Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lipcowa Panna Młoda

Dziewczyny pomóżcie! :)

Polecane posty

Gość Lipcowa Panna Młoda

W tym roku wychodzę za mąż :) i jak każda Panna Młoda chce wyglądać idealnie. Poprosiłam moją Mamę, która jest naprawdę dobra w te klocki, żeby mi uszyła sukienkę z Burdy podobną do tej, tylko bez długich rękawów: www.burda.pl/wykroj/2017-burda-3-108 Ślub ma być ogólnie w stylistyce romantycznej ze złotym kolorem wiodącym. Mam jednak dylemat co do dodatków. Nie chce mieć welonu i zamiast niego znalazłam śliczne ozdoby do włosów. Niestety nie mogę się zdecydować, ale jedno wiem na pewno coś mnie ciągnie w kierunki różu :) Moja pierwsza propozycja: https://pl.dawanda.com/product/125581495-galazka-z-kamieniami-polszlachetnymi druga: https://pl.dawanda.com/product/125634743-grzebyk-z-kamieniami-polszlachetnymi Co sądzicie? W rodzinie też mam zdania podzielone - mama głosuje za nr 1, a siostra za 2 :) Tata się nie wypowiada :P

Gość gość
Osobiście uważam, że ozdoba nr 1 będzie bardziej pasowała do sukni ślubnej, chociaż obie ozdoby są bardzo w moim guście i tez byłoby mi się ciężko zdecydować

Gość gość
Również jestem za ozdobną nr 1, jest śliczna :)

Gość gość
Ozdoby rzeczywiście bardzo ładne, ale nad suknią to bym się zastanowiła

Gość A mi się
bardziej podoba ozdoba nr 2

Gość gość
nr 1 :)

Gość Lipcowa Panna Młoda
Bardzo dziękuję za pomoc :) W końcu poszłam za radą mojej Siostry i skontaktowałam się z tą dziewczyną bezpośrednio. Okazało się, że bez problemu zrobi dla mnie ozdobę, która połączy obie ozdoby w jedną. Także wszystko będzie pięknie! Teraz tylko czekam i z niecierpliwością odliczam dni do ślubu! :)