Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Witam kojarzycie serwisy pomagające w pisaniu prac naukowych? Zawsze uważałem, że to istna kpina i bezczelność, że można płacić za coś tak indywidualnego i ważnego jak praca magisterska, bądź licencjacka itp. Problem pojawił mi się jednak dopiero teraz, mam do opracowania ankietę, promotor nakazał, aby była przeprowadzona w oparciu o opinię ponad 150 osób. Nie mam pojęcia jak tego dokonać - na ulicy pytać o skomplikowane sprawy aż odpowiedzą mi 150 przechodniów? Nonsens. Teraz zastanawiam się nad opcją z której dawniej tylko się śmiałem - znalazłem takie 4 portale: www.iprace.pl www.doktoraty.com.pl oraz www.doktoraty.pl oraz www.pomocwpisaniu.pl Czy ktoś miał z nimi do czynienia? Czy warto? Od razu piszę aby uniknąć ogólnego linczu mojej osoby - chcę zlecić tylko ankietę, nie całą pracę!!!! Pozdrawiam

Gość gość
Tworzysz ankietę, umieszczasz w przeznaczonym serwisie, wstawiasz link do ankiety na różnych forach i FB z formułką że piszesz prace o takiej i takiej tematyce więc prosisz [tu grupa docelowa] o pomoc i wypełnienie ankiety. Z linków które widziałam na FB to np https://www.webankieta.pl/...

Gość gość
I jeszcze jedno, etap zbierania danych to ten łatwiejszy ;)