Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

vanessa009

Plenerek?

Polecane posty

Co myślicie o seksie w plenerze ? Dla nie ktorych to grzech :D Ja osobiście bardzo lubię spontan, i wariactwo :P A Wy ? co powiecie ? :D :D

Gość acordeon
Seks w plenerze to grzech!? Ciekawe teorie ludzie mają. Nie mam nic przeciwko takiej aktywności,zawsze jest przy tym dreszcz emocji...

Gość gość
Plener jest the best

Gość gość
Grzechem nie jest tylko wtedy, kiedy ma bezposredni patronat koscielny na miejscu :)

Gość gość
Jak Ty wolisz Vanessa009 w plenerze stac np oparta o drzewo z podwinieta spodniczka/sukienka i mocno wypinac dupke i miec rece na talii, czy np. bardziej stawiasz na wygode i na kocu, badz polanie figlowac??

ja lubie wszystko ;) kiedys w parku o 5 nad ranem w zime, bzykalismy sie z moim dobrym kolegą od tych rzeczy ;) Kiedy wychoodził facet z psem na spacer , zauwazylis,y go p ladnym czasie ogladania nas :D zasmial sie pomachał ja odmachałam a ze akurat mialam orgazm to moja mina byla bezcenna ;> Kręci mnie adrenalina :D

Gość gość
Kreciloby Cie gdybym np. z zaskoczenia wszedl Ci do przebieralni, polozyl palec na Twoich ustach i cicho wyszeptal ciiiiiiiiii. Potem zdjalbym spodnie i majtki i wskazujac palcem na k****a dalbym Ci znak zebys sie za niego wziela. Bylaby adrenalina?

Gość Wesoły Zdzich
Plener jest fantastyczny, nieskończoność miejsc i możliwości. Wiosną cały ten anturaż, kwiaty, zapachy, kolory...