Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet wspominał o weselu ale mnie jeszcze nie zaprosił

Polecane posty

Gość gość
ale o weselu milczy,więc to chyba tez oznaka,ze raczej na nie nie idziesz...może zapytaj go po prostu jak tam przygotowania,czy ma juz garnitur takie tam

Gość gość
Czyli nie idę...ok :( smutno

Gość gość
I samo wyjdzie wtedy jaka jest prawda

Gość gość
I co podpytalas go?

„Mało..nie widzisz różnicy między weselem a wigilią?” x Ty mi powiedz jaka jest różnica. Oprócz tego, że w Wigilię nie powinno się jeść mięsa.

Gość gość
I tu się mylisz ,bo w Wigilię post już od kilkunastu lat nie obowiązuje!!!

Gość gość
Nie pisałam bo od 12 mi nie odpisał jeszcze. Zresztą jak mam ni z gruchy ni z pietruchy zapytać o to wesele? :O Różnic jest wiele, najważniejsza to ta, że na wesele dostaje się oficjalne zaproszenie z osobą towarzyszącą, zwykle duża impreza w gronie i znajomych a wigilia to zwykle kameralna, rodzinna impreza i nikt nie daje tu zaproszeń. Seri M..Stanowczy jesteś taki ciemny i tak bardzo do wszystkiego chcesz się przypieprzyć? :D

Dobrze, to zanmiast Wigilii, rozumiem że autorka oczekiwałaby zaproszenia na urodziny matki chłopaka, którego zna od miesiąca. Wóda i tańce akceptowalne, czyli różnic nie ma żadnych. Jak sama wspomniała, nie są jeszcze parą.

Aha, czyli dwie różnice (tyle wymieniłaś) to zaproszenie oraz ilość gości. Pozwól, że spytam - ile ma być osób na weselu? I drugie pytanie - skąd wiesz, czy ten chłopak nie był już wcześniej z kimś umówiony? Chociażby z siostrą cioteczną szwagra jego matki? Co do żałosnej treści reszty Twojego postu - nie zamierzam komentować.

Gość gość
Bo mi powiedział coś innego! Żałosny to jesteś ty :) i to w każdym temacie :D

Gość gość
Jak chcesz wiedziec co on o Tobie myśli, jakie ma prawdziwe intencje, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

ZS, jesteśmy na urodzinach matki chłopaka teraz:) Ale łapanie wianka w Wigilie mnie ubawiło:D Nomen omen czy to przypadek, że o północy zwierzęta mówią ludzkim głosem?;)

„Bo mi powiedział coś innego” x Może warto byłoby się tym podzielić? Nie każdy jest wróżką jak Sofii. Co do reszty, jak wcześniej, bez komentarza. Aczkolwiek zaczynam rozumieć niechęć chłopaka do zapraszania Cię na wesele.

Gość gość
Może warto by było przeczytać dokładnie temat? Ja już dawno zrozumiałam dlaczego siedzisz tu 24h na dobę :)

„Może warto by było przeczytać dokładnie temat?” x Jaki temat, taka dokładność. xxx „Ja już dawno zrozumiałam dlaczego siedzisz tu 24h na dobę” x Czasem nawet 25, bo wstaję godzinę wcześniej. Oczywiście 7 dni w tygodniu. xxx Zdradź mi tajemnicę, czy sądzisz, że leczenie swoich frustracji zbliża Cię chociaż odrobinę do uczestniczenia w weselu?