Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość0076

Jak poderwać prowadzącego?

Polecane posty

Gość Gość0076

Podoba mi się mój prowadzący od pewnego przedmiotu z którego akurat jestem średnia ale to nic,nie chodzi o polepszenia oceny. On jest niewiele starszy ode mnie, bo jest w trakcie pisania doktoratu i prowadzi zajęcia w paru grupach. Zwrócił na mnie uwagę już wcześniej, powiedział żebym po zajęciach została z taką dziewczyną która siedzi obok. Stanęłyśmy obok jego biurka, zaczął mnie ,,obczajać'' z góry na dół. Chodziło o to,żebyśmy się więcej zgłaszały i z czego to wynika. Nie tylko my jesteśmy mniej aktywne a poza tym robimy po kolei większość. Po majówce mieliśmy znowu zajęcia i kolokwium. Weszłam do sali prawie ostatnia i podszedł do mnie od razu, kazał mi usiąść wyjątkowo w pierwszej ławce. Mi to pasowało, bo daje te same wersje a w tej ławce siedziała osoba, która chyba najbardziej ogarnia ten przedmiot więc trochę ściągnełam, ale widziałam,że się na mnie patrzył chyba czy nie zgapiam. Później jak robiliśmy ćwiczenia i była moja kolej uśmiechnął się do mnie, później jak było trzeba coś przeczytać wybrał mnie i inną osobe. Myślałam,żeby nie iść na jego zajęcia bo każde trzeba odrobić. No i poszłabym do niego na konsultacje

Gość gość
skoncz psycho dad