Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jowita_s13

Czy mężczyźni potrzebują czułości?

Polecane posty

Gość Gb4
Jak widac jest roznie. Moj facet uwielbia sie przytulac i to on chyba czesciej chce niz ja. I fajnie, nigdy nie odmawiam bo to doceniam. Przylepa niezwykla ale jest super bo ja tez lubie. W miejscach publicznych jest w granicach rozsadku, normalne jest trzymanie sie za rece , jakis buziak i objecia, choc jestesmy stare konie. Przy znajomych tez bez przesady, normalnie i naturalnie, nie bede sie lizac przed nimi bo z reguly jestesmy zajeci pogawedka. Mamy tyle czulosci sam na sam ze nie ma takiej potrzeby przed innymi, wtedy poswiecamy czas innym w wiekszej mierze.

Gość gość
Kobiety chca mezczyzn jednoczesnie oschlych kjak i uczuciowych. Niewazne jaki bedzie.mezczyzna kobiecie.zaszajets.zle

Do autorki - każdy jest inny, jeden woli rybki, drugi woli wypić. Najprościej, najlepiej i najskuteczniej, bez ryzyka pomyłki będzie ho po prostu spytać. Nie czytałem wszystkiego, bo leniwy jestem, więc być może ktoś Ci to już proponował.

Zależy od relacji w parze. Kiedyś miałem taką jedną "przylepę", która ciagle przychodziła wieszać mi się na szyi, chciała bym był blisko nawet kiedy pracowałem. Praca w kuchni na laptopie bo ona gotuje obiad. :o Normalnie przez coś takiego chuj by mnie strzelił, bo co za dużo to nie zdrowo. Ale skoro spełniała moje potrzeby z ogromnym zaangażowaniem i radością z ich spełniania, cóz dawałem jej czego potrzebowała ciesząc się jej radością. ;)

Gość gość
a po co mi facet który nie chciałby się przytulać?

Gość gość
e te chińczyk ....pozwalasz na takie fanaberie to musisz cierpliwy w kuchni pewnie kiepsko gotujesz jesteś wolnoobrotowy ?

Gość gość
Urzekające.

Gość gość
szczerze to nie wiem sam co lubie ale chyba bym chciał