Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

J Estestwo

Polecane posty

Gość gość

Jak mnie ta dziewczyna denerwuje, lansuje się na depresji, o której pojęcia nie ma. Uważam, że takie osoby szkodzą chorym na depresję.

Gość gość
Zauważyłam, że jak ktoś nie ma osobowości, nie przedstawia nic sobą to lansuje się właśnie na chorobie psychicznej - której najczęściej nie ma. Też mnie to wk*****a - oglądam i ogarnia mnie pusty śmiech, ty nie masz pojęcia o depresji dziewczynko i może i dobrze bo widać że masz za słaby charakter żeby ją przetrwać. Najczęściej ludzie co przetrwali depresję to cisi bohaterowie... a to żałosne wywłoki jakieś.

Nie mogę uwierzyć, że nawet do niej się doj***ecie, taki fajny kanał:(:O tak, nie ma pojęcia o depresji:D bo depresja to bycie kosmitą:D znafcy:D i później chodzi takie przekonanaie, powiesz komuś, że mam depresję to Ci odpowie "przecież nie jesteś p*****lnięty, wypiertalaj do łóżka więc":O chuj tam, że depresji są co najmniej trzy stopnie, różne rodzaje, różne pochodzenia, różnym zaburzeniom wywołana, a na jednym filmie mówiła, że ma zdiagnozowany jednak chad, dziewczyna chodzi do lekarza i bierze leki, ale wg hejtera nie ma depresji, bo hejter myśli, że osoba z depresją jest większym przegrywem niż on sam, no mission impossible!!!!!!

Najczęściej ludzie co przetrwali depresję to cisi bohaterowie... x kcem order:DD:D:D:D:D:D:D:D "cisi" :D 100/100

Gość gość
brokeninside a ty to jednak yebnięta jesteś widać po twoich wypowiedziach i komentarzach więc nie można twoich słów brać poważnie.

Gość gość
brokeinside a ty masz chorobe zwana atencyjne k u r e s t w o :D