Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość11111

Dziewczyna mojego brata?

Polecane posty

Gość gość
Hipokryzja i dulszczyzna. Moja matka też przymykała na to, jak mój 19 letni brat sprowadzał sobie na noc 16-latkę. Jednocześnie była bardzo oburzona, że ja mając 23 lata spotykam sie z facetem 29 letnim (u niego). Na moją polemikę odparła, że ona nie jest od pilnowania cnoty obcej dziewuchy i skoro jej matka pozwala na to, by jej nieletnia córka spała w domu u obcej kobiety z jej synem, to ona nie ma nic do tego :)

Gość gość
Jak mowi ze nie przyjdzie to widac jak mu zalezy na Tobie i odwiedzeniu Was... żenada. a ty pozwalasz sobie na glowe wchodzic.

Gość gość
18:14 dokładnie tak, skoro matka tej 15 latki pozwala jej zostawać na noc u chłopaka i jeździć z nim jako para do jego rodziny z nocowaniem, to ja nie mam więcej pytań i na miejscu Ciebie autorko, czułabym się zwolniona z moralizowania. Natomiast powinnaś zasugerowac, że o ile to tolerujesz, to nie musisz tego akceptować, dlatego 1) oboje do hotelu 2) u ciebie, ale osobne spanie

Gość gość
Miapabym głęboko w poważaniu, na co pozwalają rodzice tej dziewczynie- mój dom, moje zasady, jak sie nie podoba, to niech siedzą na d***e u siebie

Gość gość
Połóż ich w jednym pokoju ale na 2 jednoosobowych łóżkach. Zrobią co zechcą, a ty w teorii będziesz miała czyste sumienie

Gość gość
Hipokryzja i dulszczyzna. Moja matka też przymykała na to, jak mój 19 letni brat sprowadzał sobie na noc 16-latkę. Jednocześnie była bardzo oburzona, że ja mając 23 lata spotykam sie z facetem 29 letnim (u niego). Na moją polemikę odparła, że ona nie jest od pilnowania cnoty obcej dziewuchy i skoro jej matka pozwala na to, by jej nieletnia córka spała w domu u obcej kobiety z jej synem, to ona nie ma nic do tego usmiech.gif xx to jeszcze raz ja... gdy miałam 15 lat przyjechała do nas na wakacje 18 letnia kuzynka z kilka lat starszym chłopakiem i matka położyła ich razem... łózko pół nocy skrzypiało i jeszcze latali do łazienki na dół się podmywać kilka razy w nocy. Spałam na dole i byłam w szoku, że im nie wstyd u ciotki na wakacjach takie ekscesy wyprawiać

Gość gość
Twój brat jest strasznym gowniarzem. Dorośli ludzie szanują zasady gospodarza. Ja z narzeczonym do ślubu spałam u teściów osobno. Miałam 25 lat, on 27. Teściowa mega wierząca, ale do głowy by mi nie przyszło się na nią obrażać. Jej dom, jej zasady. Byłam wdzięczna że mnie gości. To było 3 lata temu. Oburzenie twojego brata świadczy że jest jeszcze dzieckiem.

Gość gość
Dokładnie, brat po prostu demonstruje urażoną dumę bo ktoś śmie sugerować że sam za siebie i dziewczynę nie odpowiada. Musisz się nauczyć że jeśli będziesz demonstrować własne poglądy, to komuś się to nie spodoba, ale twój dom- twoje zasady. Tak samo masz prawo wymagać od gości zachowywania ciszy nocnej, nie palenia w domu, nie nadużywania alkoholu, czy zdecydować że u siebie pozwalasz dzieciom na wszystko albo nie podajesz mięsa, wybierz dowolne. Nie popierasz seksu dziewczyny w tym wieku ze starszym chłopakiem- to nie pozwalasz na to. Że brat się obrazi, nie przyjedzie- niech nie przyjeżdża, weźmie hotel, co tam mu pasuje.

Gość gość
Brat niech sobie fochy zostawi na później. Dziewczyna nie ma 16 lat i za to grozi kryminał. To nie Dulszczyzna tylko przestępstwo, a ten kto na to patrzy i nic nie zrobi jest współwinny. Jak się brat obraził to trudno. Nie przestaną współżyc, bo ty tak chcesz, ale musisz dać jasno do zrozumienia, że tego nie akceptujesz. Czy naprawdę nie macie żadnych zasad?

Gość gość
Dziewczyna nie ma 16 lat i za to grozi kryminał. xx ma skończone 15, więc kryminał nie grozi, doucz się lepiej!

Gość gość
dokładnie 18:14 moja matka nie chciała slyszeć żebym nocowała u chłopaka a miałam miesiąc do 18 urodzin a mój 20 letni brat spał obok w pokoju z 16 letnia pannicą na moje argumenty odpowiadała jak jej rodzice pozwalają to ona synkowi nie broni byleby dzieciaka noe zmajstrował juz nie mialam sil nawet tego komentowac

Gość gość
brat mówi ze, jest dorosły ośmiałem się , dorosłym to on będzie w wieku 30 lat jak będzie umiał utrzymać się zarobić na siebie i racjonalnie podejmować decyzje a teraz to on jest tylko pełnoletni

Gość gość
Ja bym w życiu nie zaprosiła nieletniej w roli dziewczyny brata do swojego domu na noc. Miej troche rozumu kobieto. Twojego brata można spokojnie oskarżyć o współżycie z nieletnią. Są za to konsekwencje prawne. Pogadałaś z bratem, że tak nie można. On pokazał, że to ma centralnie w d***e, a ty jeszcze wyskakujesz z zaproszeniem jakby nigdy nic. Puknij sie w głowe kobieto

Gość gość
Twój braciszek powinien iśc do pierdla dlatego że współzyje z niepełnoletnią a ty o tym wiesz i jeszcze zdajesz durne pytania

Gość gość
Twojego brata można spokojnie oskarżyć o współżycie z nieletnią. Są za to konsekwencje prawne. xx jak dziewczyna ma skończone 15 lat to może współżyć ile wlezie bez zadnych konsekwencji, lepiej się doucz ciemna maso!!!!!!!

Gość gość
Twój braciszek powinien iśc do pierdla dlatego że współzyje z niepełnoletnią xx jak dziewczyna ma skończone 15 lat to może współżyć ile wlezie bez zadnych konsekwencji, lepiej się doucz ciemna maso!!!!!!! do pyerdla to ciebie powinni zamknąć za ponadnormatywną głupotę, haha

Gość gość
17.20 dobra dobra ata prawei 16tka utrzymać siebie i dziecko też może :D ?Jak tego nie potrafi to niech taka łatwa nie będzie....A ty sienie mądrz -ona ma -z opisu 15 lat i 8 mcy jeżeli np. by się wydało że dorosły braciszek z nią "wiadomo co" robił już z rok temu to ma drzwi otwarte do ZK ...

Gość gość
"Ja mam 23 lata i narzeczonego co ma 28 lat. Jesteśmy patologią? Nie sądzę. Poznałam go 2 lata temu. Ta różnica wieku z czasem się zaciera.. " Kobieto nie porównuj sytuacji gdzie są oboje dorośli ludzie do sytuacji gdzie jest dziewczynka i dość daleko jej jeszcze do pełnoletności

Gość gość
"Nawet przed chwila z nim rozmawiałam i przedstawiłam moja strone to powiedział że nie przyjedzie wcale a ja jestem staromodna a to norma w jego środowisku. " Patrz przez palce na to co braciszek mówi. Mówi tak bo najlepszą obroną jest atak. Na gadanie, że to norma w jego środowisku to bym tylko skomentowała, żeby sie nie pogrążał do reszty. Prawda jest taka, że jak minie ileś tam lat i sam zostanie ojcem przykładowo córki to na samą myśl że taka jego córkę podlotka ktoś już posuwałby to on jako ojciec szalałby i już by strzelbe szykował.

Gość gość
18.03 prawda ..ciekawi są rodzice tej panienki -cieszy ich że wróci z brzuchem a na nich spadnie utrzymanie obojga (córa moze domagać sie od nich alimentów do 18 a potem o ile się uczy...)

Gość gość
Nie przesadzacie ? Autorka nie jest od wychowywania tej dziewczyny, poza tym brat jest dorosły. Myślicie, że jak ona im nie pozwoli u siebie razem spać to przestaną uprawiać seks ?

Gość gość
Skoro jej rodzice na to pozwalają to znaczy, ze jest na tyle rozsądna, że potrafi się zabezpieczyc.

Gość gość
Wszystkie przypadki nastoletnich ciąż jakie znam, wynikały z tego, że rodzice nie pozwalali dzieciakom na nic, a one i tak się zbuntowały. O dziwo te dziewczyny które mogły wyjeżdżać w wieku 17 lat z chłopakiem na weekend nigdy nie wpadły bo rodzice je uświadamiali, a nie myśleli, że jak zabronią to do niczego nie dojdzie.

Gość gość
19.27- 17 lat to nie 15!!