Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kobiecykarol89

zarabiam 1500zł i nie stać mnie na iPhona 7 :(

Polecane posty

Gość gość
A to jak8s wyznacznik szczęścia? Żyć się bez tego nie da ?

Gość gość
Jak sie odnosisz do tego ze wszyscy ludzie uwazaja was pedalow za obrzydliwych a lesbijki sa ok?

Gość gość
1500zł to dużo, ja miesięcznie dostaję tylko 200zł kieszonkowego i w parę dni mi się na piwa i papierosy rozchodzi :(

Gość gość
ja zarabiam 5k i również uważam że mnie na niego nie stać, zresztą sądzę, że wydanie więcej niż 1500 na telefon (urządzenie do dzwonienia, pisania i od czas do czasu pyknięcia zdjęcia czy zagrania w kulki) jest skrajną głupotą. Gdybym zarabiał dużo więcej najprawdopodobniej również nie wydałbym tyle na durną słuchawkę

Gość gość
Ja 4 k A mój mąż 9 k. Oboje mamy Samsungi. Nie jesteśmy gadzeciazami. 3k wole wydać na podróże

Gość gość
a ja mam iPhona SE, nie lubie nieporecznych telewizorow, ktorych nie da sie nawet do zwyklej kieszeni wlozyc. samsunga mialam, i to nei jednego, zawsze ten sam problem mulil i zwieszal sie po pol roku, z iPhonem nie mam takiego problemu, telefon mam prawie 2 rok. ja gleboko mam w du/pie czy to iPhn , samsung, czy innna nazwa, ten jest poreczny, dobrze wyglada, robi fajne zdjecia, jakis musialam kupic padlo na tego, jestem zadowolona. koniec tematu.

Gość gość
A po c***a wam iPhona przecież ten smartfon jest przereklamowany i ma przestarzałe podzespoły.

Gość gość
gość dziś To chyba miałeś smartfona za 200zł z marketu z andkiem 2.1 to musiało mulić. Dzisiejsze smarfony z androidem już nie mulą mało tego chodzą dużo szybciej niż iPhone.

Gość gość
Nie lepiej sobie Samsunga kupić?

Gość gość
iPhone robi zdjęcia jak w telefonie za 300zł z marketu z czym do ludzi

Gość Human0
No to weź sobie w abonamciencie tego iPhone 7 ; / Np w Play tak jkak ja mam http://www.play.pl/telefony/apple/apple-iphone-7-32gb/ Czy nawte u innego operatora sieci... weźmiesz na parę lat będziesz płacił 40zł msc czy ile CI tam zaproponują i będzie pan zadowolony

Gość czlowiekzycia
Dnia 10.05.2018 o 20:02, Gość gość napisał:

ja zarabiam 5k i również uważam że mnie na niego nie stać, zresztą sądzę, że wydanie więcej niż 1500 na telefon (urządzenie do dzwonienia, pisania i od czas do czasu pyknięcia zdjęcia czy zagrania w kulki) jest skrajną głupotą. Gdybym zarabiał dużo więcej najprawdopodobniej również nie wydałbym tyle na durną słuchawkę

skrajną głupotą to jest wypicie krople i powyżej alkoholu