Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Recepcja silownia praca?

Polecane posty

Gość gość

Wysłałam cv na recepcje na siłownię i odpisali mi żebym zdjęcie wysłała. Jak widać wyglad jest bardzo ważny jeśli Chodzi o prace nie tylko w takich miejscach.... ps: nie, nie jesten gruba zaniedbana matka polka. Tylko nie lubię zdjęć i tyle.

Gość gość
Matka polka jest często berdziej zadbana niż takie tępe dzidy jak ty. Chyba, ze twoja matka, to pewnie tak, gruba i brzydka, też taka będziesz.

Gość gość
O czyżby zaniedbana matka polka odpisala

Gość gość
idz walnij baranka w ścianę z betonu.

Gość gość
Pasztetowa się zdenerwowała. Zlapaly męża i juz nie dbaja o siebie.

Gość gosc niedzielnyuye8
hahaha...dziewczyno czy ty masz mózg??? do kazdego CV nalezy wstawiac zdjecie.TO jest NORMA. Cv bez zdjecia djae nam do myslenia,ze to pasztetowy kaszalot...i czegos sie wstydzi.:) albo ma krzywy ryj,albo nieuleczalnego p*****lca,albo tradzik:) Do pracy sprzataczki lub na produkcji nie popatryzli by pewnie na wyglad (choc pewnie ladniejsza sprzataczka by wygrała eteat). Wyglad to podstawa w szukaniu pracy:) NA recepcji masz kontakt z drugim czlowiekiem,jestes 1 wsza osobą ktora reprezentuje FIRME.Musisz sie pokazac ze wygladac zadbanie,kobieco,elegancko.Tymbardziej na soilowni...nie przyjmą 200 kg paszteta :))) Pracowałam w sklepie sportowym i zawsze sie smialismy ze studentek ktore przysnosiły CV a wazyly ponad 100 kg:)