Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marta778i8

Pierwszy raz

Polecane posty

Gość Marta778i8

Witam, mam 19 lat i jestem ze swoim chłopakiem ponad dwa lata. Bardzo go kocham co to tego zero wątpliwości. Chcemy razem przeżyć swój pierwszy raz. Problem tkwi we mnie, bo się tego po prostu obawiam. Kwestia zabezpieczenia jest oczywista, bez tego nie ma opcji. Nie wiem czemu ale boję się tego co mogę odczuwać podczas pierwszego razu i że nie będzie to wcale przyjemne. Po za tym jestem bardzo wstydliwa i niestety natura nie obdarzyła mnie zbyt chojnie więc średnio wyobrażam sobie leżenie przed chłopakiem bez ubrań. Chciałabym przekonac sie od was jakoś że nie taki diabeł straszny bo zwariuje zaraz nakrecając się jaki to seks jest straszny

Gość gość
Nie przejmuj się, zróbcie to na spontanie i wszystko bedzie OK :)

Gość Marta778i8
O kurcze bardzo bym chciała ale obawiam się że jestem typem osoby która bez stresowania się nic nie zrobi. Stresuje mnie chyba wszytko

Gość gość
rozbierz się teraz w domu:)

Gość Marta778i8
Z tym na luzie ale dzięki teraz mi się nie chce

Gość gość
Do ślubu zaczekaj gówniaro

Gość gość
Już chcesz się puszczać w tak młodym wieku

Gość gość
nie bój się , jak się kochacie będzie ok,

Gość gosc99
Mam podobną sytuację, ten sam wiek, tylko że trochę krócej jesteśmy razem, też się obawiam, już mieliśmy pewne zbliżenia, z tym że do seksu jeszcze nie doszło, stwierdziliśmy że nie ma się co spieszyć i planować, jeśli obydwoje będziemy gotowi to to zrobimy

Gość gość
Marta778i8 wczoraj Widzialas juz Go nago ? dotykalas jego penisa ? On mial juz kontakt z twoim cialem ? widzial cie nago albo tooples ?

Gość gość
Po co się śpieszyć? Wszystko małymi kroczkami. Musi być od razu penetracja, naprawdę?

Gość gość
co to za teksty "po co tak wcześnie?" itp.? Dziewczyna nie pyta jak się powstrzymać tylko jak rozpocząć, to jej decyzja a ty "od ślubu" upewnij się czy odrobiłeś lekcje na poniedziałek. Skoro oboje się kochacie to Twój chłopak akceptuje Twoją cielesność, zapewne nawet bardzo więc obawy o "niezbyt hojne" obdarzenie są bezpodstawne.

Gość gość
tak samo jak Ty sie stresujesz jak On oceni Twoje cialo tak on sie pewno stresuje jak Ty ocenisz jego penisa

Gość gość
Ach jak ja bym chciała mieć 19 lat i być cnotką, szkoda że już dawno nią nie jestem.

Gość gość
Nie stresuj sie. Będzie dobrze. Wypij trochę winka to się rozluznisz. Boisz się pokazać to zgaś światło. Chociaż na pewno nie ma czego się bać. Przecież widzi jak wyglądasz. Chodzi Ci pewnie o.male piersi. Też miałam kiedyś kompleksy. Do końca nie przeszły chociaż jestem przed czterdziestka. Ale jak ktoś Cię kocha i chce być z Tobą to ma w doopie jaki masz rozmiar stanika.

Gość Ciekawa99
Ja dziewictwo stracilam z doświadczonym chłopakiem w wieku 16 lat i do tej pory jestem z nim. Zarówno podczas pierwszego razu jak i następnych kolejnych nie zabezpieczalismy sie. Stosujemy stosunek przerywany. Podczas swojego pierwszego razu tez sie wstydzilam swojego ciala. Przezyjcie go na spokojnie tak byscie sie nie spieszyli

Gość gość
Ciekawa99 dzieciaku, jaki "stosunek przerywany"?!!! Kupcie normalnie gumki!

Gość Ciekawa99
Normalny stosunek przerywany. Nie bede kupować gumek ponieważ dobrze mi bez i dzieckiem ty jestes Ps. Stracilam dziewictwo gdy mialam 16 lat. Obecnie ma 19

Gość gość
Stosunek przerywany :D masakra.

Gość gość
Jak zacznie ci podnosić pępek, to zobaczysz czym grozi stosunek przerywany! :D

Gość Ciekawa99
Akurat tutaj nie trafiles. Staram sie obecnie z narzeczonym o dziecko wiec tego sie nie obawiam.

Gość Ciekawa99
Wiem czym grozi stosunek przerywany. Mam pewnego facet co do tej sprawy więc nie mqm czego sie obawiać