Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wyatajacy brzuch help

Polecane posty

Gość gość

Hej potrzebuje rady,pomocy. Mam 160 waze ok 55kg. moim problemem jest wystajacy brzuch. Przyszla wiosna,kurtki i luzne ubrania poszly do szafy i nagle patrze.... a tu brzuch. Podlapalam juz kilka uwag na temat mojego brzucha. Przyznam szczerze zima podjadalam , slodycze co chwile wafelek,batonik,tylko biale pieczywo. I teraz mam. Wszystko inne jest ok ale ten brzuch. Od miesiaca mam postanowienie i je realizuje. Zero slodyczy, kompletnie ZERO, odstawilam biale pieczywo i staram sie pic wiecej wody,wczesniej pilam bardzo malo. schudlam juz 3 kg ale brzuch nic. Nie cwicze bo nie moge sie zmusic. Pracuje po 9 godzin dziennie i zwyczajnie mi sie juz nie chce nic. Pozatym mam problemy z kregoslupem na ktory mialam rechabilitacje. Jak zrzucic ten przeklety brzuch. Moje grzeszki to pozne kolacje. Wracam pozno z pracy i czesto jestem glodna. Zawsze jakies 2 kanapki z zytniego chleba zjem. Ale unikam smazonego i tlustego. help co robie zle?

Gość gość
hej, najważniejsza jest mądra i zróżnicowana dieta, następnie motywacja. Nie ważne, że chudniesz wolniej niz inni ważne że działasz wdobrą stronę. Rozliczenie nastąpi dopiero przy efekcie końcowym. Kolejna rzecz to silna wola...wiadomo, że czasem chciałoby się rzucić to wszystko w diabli i zjeść czekoladę czy wielką pizze, ok można sobie pozwolić raz na jakiś czas na małą nagrodę ale pamiętajmy o głównym celu. Nie musisz od razu iśc na siłownie czy zmuszać się do wysiłku który będzie dla Ciebie utrapieniem, ale chyba warto pomyśleć o dłuższym spacerze, czy może rowerze w weekend. Żeby przyspieszyć cały proces redukcji wagi warto pomyśleć np o biphascic slim, leku który który przyspieszy cały ten proces, a jednocześnie da kopa do dalszego działania. Osobiście mogę zaproponować Martę, która odpowie Ci ewentualnie na wszelkie pytania, wytłumaczy czy doradzi (kom:792 631 684). 3maj się i powodzenia

Gość gość
Myślę, że to realnie kwestia braku ćwiczeń, przecież kilkanaście brzuszków ABS co dwa dni to nie jest jakieś wielkie poświęcenie, ja jak sie odchudzałam to kochana.. co dwa dni póltorej h na siłowni, każda niedziela na jakichś zajęciach sportowych, iqacai, dieta.. efekt są niesamowite, kosztowało mnie to wiele poświecenia, wiec.. nie masz wyjścia, np trening mel b ABS trwa 10 minut a działa cuda, po dwóch tygodniach zobaczysz efekty powaznie, zupelnie inaczej będziesz wygladałą i bedziesz czula jak wszystko pracuje, serio!