Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wiem jak powiedzieć mu o mojej prawdziwej przeszłości z moimi ex czyli o :(:

Polecane posty

Gość gość

Witam! Nie wiem jak zacząć ale zacznę może od początku. Gdy byłam troszkę młodsza dużo czasu zajmowało mi szukanie facetów na czatach itp komunikatorach. Poznałam 3 facetów z którymi spotkałam się z niektórymi raz z niektórymi dwa ale to nie bylo to i ja tym się kończyło po pewnym czasie poznałam mojego pierwszego ex byłam z nim później zerwaliśmy po roku ponieważ był strasznie zazdrosny zakazywał mi wszystkiego nawet spotkań z koleżanką to z nim wwspółżylam pierwszy raz i z perspektywy czasu to chyba każdy żałuję, bardziej to on zawsze chciał a ja się zgadzałam :/później jak zerwaliśmy zaczęłam poznawac innych i przyznam się byłam naiwna bo dochodziło do sexu bez zobowiązań i było tych facetów też 3, z dwoma z nich nadal utrzymuje kontakt ale taki normalny traktuje ich jak kolegów bo wiem że mogę im zaufać bo mają już dziewczyny. Później znów byłam z kimś jakiś czas ale doszło do tego że facet z którym byłam w związku zaczął stawiać mi warunki albo on albo rodzina i on nie chciak nawet poznać mojej rodziny, dla niego zrobiłam "glupote" (bo to był cios poniżej pasa dla rodziny) uciekłam z domu tak i doszło z nim też do współżycia niestety :(...:( później znów poznałam chłopaka który był w ciężkim stanie ponieważ zereaala z nim dziewczyna ciągle myślał o niej ale wkoncu przestał i mamy dobry kontakt chwilę byliśmy razem może z dwa miesiące później stwierdził że to nie ma sensu no więc jeśli nie to nie nic na sile.... No i wkoncu poznałam faceta myślę że to ten jedyny w swoim rodzaju, pierwszy raz czuje że żyje i jestem szczęśliwa jest zazdrosny ale nie do tego stopnia co moi ex jest cudowny po prostu ale właśnie o tym chce napisać nie powiedziałam mu że współżylam z innymi facetami powiedziałam mu tylko to że spotykałam się z kimś na początku ale nie wychodzilo i poznałam mojego byłego i współżylam z nim gdy mu to powiedziałam byl bardzo załamany nadal mówi że ciągle myśli o tym że to było z nim ale powiedziałam mu tylko o nim i o tym do którego uciekłam nic więcej nie wie :( zatailam przed nim że robilam to z innymi facetami oprócz mojego pierwszego codziennie mnie to męczy :( myślę o tym płacze co noc nie wiem jak mu to powiedzieć :( tak bardzoo go kocham:(

Gość gość
Nie mów. Ja się nigdy nie przyznałam do ilości kochanków. A kilku ich było. No może kilkunastu. Co bylo a nie jest nie pisze się w rejestr. Teraz jesteś wierna i pasuje.

Gość gość
jak kilkunastu to ok;) i nie przyznawać sie

Gość gość
Jak się dowie,to cię rzuci. Nie będzie chciał takiej puszczalskiej.

Gość gość
jakiej puszczalskiej, prawie nówka, no ok, pierwsze 5 cm użyte, ale dalej nowe.

Gość gość
Wy tu nie kombinujcie tylko piszczcie żeby się dalej puszczała bo to dla kogoś wyniknie korzyść:)

Powiem tak. Jeśli natrafiłbym na kobietę, która miała wielu, ale którą potrafię zaspokoić w 100% - tzn. dać jej wszystkie orgazmy do których jest zdolna + dobrze ją wypełnić na szerokość i docierać do szyjki to nie ma problemu. W przeciwnym wypadku nie chciałbym mieć takiej kobiety bo zawsze mogłaby mi wypomnieć, że jestem słabszy w łóżku od jakiegoś innego i że jestem żałosny bo mnie nie czuje.