Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jest miłością mojego życia

Polecane posty

Gość gość

Witam, Zacznę od tego ze ja mam 18 lat a ona 16. Tak wiem w tym wieku raczej nie zdążają się związki na całe życie. Ale ja czułem ze ona jest tą jedyna, dziewczyna z która chce się ożenić, Ale zaczynajac od początku poznaliśmy się jakiś rok temu w pracy podczas obsługi przyjęcia. Dużo gadalismy, spotykaliśmy się nie zobowiązująco i jakoś to wszystko szło w dobrym kierunku. Ja od początku wiedziałem ze jest dla mnie kimś wyjątkowym i ze chce z nią być. Po 8 miesiącach takiego intensywniejszego konwertowania i spotkań postanowiliśmy wyjechać na weekend dalej jako znajomi, pojechaliśmy do Krakowa a mieszkamy w Warszawie. Weekend okazał się super i kilka dni później powiedziałem jej o moich uczuciach co przyszło mi z ogromnym trudem o czym ona wiedziała. Ucieszyła się pocałowała mnie i zostaliśmy para, super nam się rozmawiało i tak dalej. Aż wkoncu po 4 dniach napisała mi ze nie jest gotowa na związek i ze ona nie przekreśla tego ale nie chce oszukiwać ani mnie ani siebie. Podjęła taka decyzje w ciągu jednej nocy. I teraz mam takie pytanie co zrobić spróbować o niej zapomnieć czy jednak walczyć jakoś o to. Dodam jeszcze ze mam wrażenie ze ktoś na nią wpłynął żeby podjęła taka decyzje i to nie jest w 100% jej decyzja. Napisałem to wyznanie podajże tydzień temu i od tamtego czasu gadamy ze sobą normalnie widujemy się i Wsumie to mogę nawet pokusić się o stwierdzenie ze jest podobnie do tego jak było kiedyś. Ale ja chyba nie umiem tak dalej, Poprostu jak ja widzę to chce mi się płakać. Z jednej strony chciałbym urwać z nią kontakt bo wydaje mi się ze to jest jedyny sposób aby jakiś normalnie zacząć funkcjonować ale z drugiej nie jestem wstanie tak Poprostu przestać się do niej odzywać. Na początku wydawało mi się ze już będzie lepiej jak będę się z nią spotykał na takiej stopie przyjacielskiej jak kiedyś ale normalnie jak ja widzę to ściska mi serce i chce mi sie usiąść i ryczeć.

Gość gość
Ja kiedyś miałem 18 a ona 17. Też chciałem na całe życie. Znalazłem w jej telefonie "mój misiu :*:*" do bylego. Była awantura. Przyszedł jej były i wyplulem trzy zęby. Odechcialo mi się kobiet na dekadę.

Gość gość
Powiem tak ostatnio jak zobaczyłem ja z innym to wszystko wskazywało na to ze odeszła do niego i to u niego na imprezie była jak ze mną zerwała. Fakt na początku byłem mega zły ale potem już nie. Nie byłem wstanie się na nią obrażać. Poprostu miałem poczucie winy.