Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katarzyna Małęcka

Zainteresowania i zadowolenie z życia Polek

Polecane posty

Gość Katarzyna Małęcka

Drogie Panie, uprzejmie proszę o wypełnienie ankiety, która potrzebna jest do napisania pracy dyplomowej na temat: Zadowolenie z życia kobiet z Europy Środkowej. Przesyłam link: https://www.survio.com/survey/d/A9P9H8I3K1Y7C5T8V Będzie mi niezmiernie miło. Pozdrawiam

Gość gość
Zapomnij. Naucz się płacić. Polki nie są zadowolone, bo proponuje się im prace za grosze, w domu wszystko ma sama robić, ciągle poprawiać po facecie, obiadki i inne cuda, mieszkania w klitkach, bo drogie, albo kredyt na całe życie, albo najem, albo bez faceta z rodzicami, co jeszcze chcesz wiedzieć? Do d... takie życie.

Gość gość
Naucz się rozmawiać z kobietami, zakładam, że nią jesteś, zapłać za poświęcony czas, a nie durne anonimowe ankiety.

Gość Katarzyna Małęcka
Mam porozmawiać z 100 kobietami, które odpowiedzą mi na pytania potrzebne do napisania pracy dyplomowej? Po co ta pasywno-agresywna odpowiedź? Czy to naprawdę taka niecodzienna rzecz, zrobić coś dla kogoś i nie oczekiwać niczego w zamian? Sama pomagam innym, jeżeli tego potrzebują, nikogo do niczego nie zmuszam.

Gość Katarzyna Małęcka
"Zapomnij. Naucz się płacić. Polki nie są zadowolone, bo proponuje się im prace za grosze, w domu wszystko ma sama robić, ciągle poprawiać po facecie, obiadki i inne cuda, mieszkania w klitkach, bo drogie, albo kredyt na całe życie, albo najem, albo bez faceta z rodzicami, co jeszcze chcesz wiedzieć? Do d... takie życie." - płacić za co? Faktycznie, rozgoryczenie bije z tego komentarza. Są jednak osoby, które wypełniają ankietę i, wbrew pozorom, odpowiedzi są odmienne.

Gość gość
Tak. Porozmawiaj z tymi 100 kobietami, a nie leniu robisz ankietę przez internet, wykaż się, wyjdź z domu i zacznij rozmawiać. I ty dostaniesz dyplom? Za lenistwo. Ja bym nie przepuściła takiej pracy. Co za czasy.. ankietę może wypełnić każdy, "dla jaj" i tego ci życzę, powtórzysz rok, to może się nauczysz. Jaka pomoc? Co ja będę miała z twojego dyplomu? No słucham? Dla mnie możesz go nie mieć, nie jest niezbędny do życia.

Gość gość
Ile jeszcze takich kretynek? Co to za badanie on line? Która beznadziejna uczelnia na to pozwala? Wypad stąd.

Gość gość
Sama rób za darmo, ty możesz, bogaci rodzice opłacają twoją pseudo uczelnię, dyplom, nawet z domku nie chce się wyjść. Powinnaś pukać od drzwi do drzwi, mieć w ręku chociaż jakieś czekoladki, zobaczyć tę osobę, i zapłacić za poświęcony czas, a nie darmocha.

Gość Katarzyna Małęcka
Smutni jesteście, ludzie. Internetowi trolle, hejterzy, mocni w "gębie" bo anonimowi. Nikomu ankiety nie każę wypełniać - uprzejmie poprosiłam. Już widzę, jak taka Pani "gość" otwiera mi drzwi i odpowiada na pytania. Co za rzeczywistość. Nie udławcie się tymi swoimi "dobrymi" radam i jadem. Życzę miłego dnia.

Gość gość
Wyobraź sobie, studĘtko, że kiedyś nie było internetu i trzeba było samemu przeprowadzać ankiety i robić inne badania. Obecni studenci są w większości niesamowicie leniwi, roszczeniowi i niezaradni. Jeśli nie ma czegoś w internecie, ogarnia ich przerażenie graniczące z paniką.

Gość Katarzyna M
Powiedz mi więc, gościu, kiedy po raz ostatni zatrzymałaś/eś się na ulicy, odpowiadając na pytania ankietera?

ANALIZA STATYSTYCZNA - SPSS, STATISTICA, RSTUDIO, EXCEL - ANKIETY, BADANIA Oferuję pomoc w analizie statystycznej wyników badań (ankietowych, kwestionariuszowych) do prac magisterskich, licencjackich, prezentacji graficznej, weryfikacji hipotez. Całość odbywa się wyłącznie drogą elektroniczną, szybko, wygodnie, a co najważniejsze z gwarancją najwyższej jakości świadczonej usługi. Jestem magistrem matematyki stosowanej, od 12 lat zajmuję się wykonywaniem statystyk do prac, obróbką i analizą danych. Zapraszam gg 4593140 / globmistrz@interia.pl http://analiza-statystyczna.prv.pl/

Gość gość
Mam na mieszkanie szukam żony co lubi seks :)

Gość gość
Jakieś 10 lat temu... idąc na zakupy, zobaczyłam moją koleżankę z liceum, siedzącą na placu zabaw, otoczonà grupką żywo rozprawiających mam. Zgadnij co robiła ? Ani to Jej miejsce zamieszkania, ani Jej dzieci nie bawiły się w piaskownicy. A za rozmowę i wypełnienie ankiety - batoniki dla szkrabów. I była na niejednym osiedlu.

Gość gość
gość dziś Cytat 1: ''Jakieś 10 lat temu...'' Cyt 2: ''batoniki dla szkrabów.'' x No to faktycznie musiało być dawno temu. Obecnie większość matek by się zaczęła rzucać, że się im oferuje śmieciowe słodycze. Poza tym, bardzo smutne mamy roszczeniowe polskie przyziemne społeczeństwo, które jest już tak uciśnione i nieszczęśliwe, że niczego z darmo dl nikogo nie zrobi i nie pomoże. To nie jest denerwujące dla mnie, ale wręcz tragiczne, co system i złe rządy zrobiły.