Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hatamoto

Afrodyta na brzegu ruczaju

Polecane posty

Gość Hatamoto

Witam! Czy zakup obrazu olejnego innej nieznanej kobiety poniża ukochaną? Kupiłem okazyjnie i przez przypadek stary obraz olejny, duży, akt, "Afrodyta na brzegu ruczaju", sygnowany przez malarza oryginał i powiesiłem u siebie w pokoju. Gdy przyszła moja dziewczyna i go tam zobaczyła, od tego momentu mam piekło. Nigdy nie spodziewałem się, że zakup obrazu olejnego i powieszenie go w salonie, może być potraktowane... niczym zdrada. Moja dziewczyna cytuje mi wątki z tej tu kafeterii, jakim to jestem złym człowiekiem, jak ją poniżyłem i zniszczyłem, skoro kupuję i wieszam takie rzeczy. Cytuję: "Kupując tę dziwkę nie liczyłeś się z moimi uczuciami... Przy mnie to właściwie brak szacunku... Gdy zobaczyłam twoja ex z mężem, która zdradziła ciebie i jest szczęśliwa, a jej obecny mąż tyle zrobił, aby ja zdobyć i na pewno nie latał po facebooku lajkujac serduszkami ku*wy... On zapewne ku*ew nie wieszał na ścianie. Bo po co? Miał kobietę którą kochał i kocha. I zapewne ona nie musiała stawać w rankingach. Smutne dla mnie, gdy pomyślę, że taka byłam uczciwa i tak ciebie kochałam. Nasza miłość dodawała mi skrzydeł, tak było. Wydawało mi się, że znalazłam mężczyznę, który jest bardzo szczęśliwy. Wiec nie wciskaj mi, że jestem nienormalną, że tę ku*wę piep*zoną od tylu nazywasz aktem. Każdemu gentlemanowi ku*wa nie imponuje, by ją za plecami ukochanej kupował i wieszał sobie na ścianie... teraz masz teraz wspomnienia ku*wy z gołą du*ą, a nie mnie. A ta ku*wa piep**ona w kanał, komu może się podobać, zwykłym złamasom i twojej matce, ale być zgorszonym tym, ze ku*wa pieprzona w dupę mi się nie podoba, no cóż, akty podobają mi się, ale nie ku*wy. Zniszczyłeś mi wspomnienia... Nic dziwnego, że żona uciekła i ma teraz faceta, który jest bogaty i dał jej stabilizację emocjonalną". Czy jeśli wasz chłopak/mąż kupiłby taki obraz, mielibyście takie same odczucia co do obrazu i poczucie popełnionej zdrady? Ten obraz to: http://i63.tinypic.com/kdn86b.jpg

Gość gość
hahaha... chyba żartujesz autorze ;-)

Gość hora_curka
Dziwną masz babę :o

Gość HATAMOTO
Inny przykład: idę brzegiem morza, patrzę, dziewczyna w normalnym stroju kąpielowym postawiła na desce surfingowej swojego okropnie brzydkiego psa i wraz z nim na tej desce pływa. Scena mało spotykana, by pies pływał wraz ze swoją panią na desce surfingowej i nie miał z tym problemu. Moja odkrywa, że zrobiłem takie zdjęcia. I mam w domu kolejne piekło, że szkoda cytować. I tak raz w tygodniu, albo obrywam za obraz, albo za psa, tzn. za "gołą k*wę na desce". To się zdarzyło dawno temu. Dlaczego ona inaczej postrzega świat niż ja? Ona twierdzi, że gdy mężczyzna robi zdjęcie innej kobiecie, to tę kobietę dowartościowuje, ona używa słowa: "gloryfikuje", a swoją kobietę poniża. Czy ze mną jest więc coś nie tak? Czy faktycznie jak jesteście w związkach, kupiliście aparat fotograficzny czy macie smartfona, to już zrobienie zdjęć, nawet przypadkowych, bez jakichkolwiek podtekstów, zwykłe sceny miejsca i zdarzeń, street foto, spacerujące pary, ale z kobietą czy z kobietami w scenie - poniża ukochaną, a gloryfikuje inną? Obraz kupiłem - jestem podły, bo nie konsultowałem zakupu i powiesiłem "dziwkę" na ścianie. Zdjęcie zrobiłem, to nie jest dla niej zdjęcie psa na desce, ale genitaliów tej kobiety z psem. I co z tym mogę zrobić? Ona wchodzi tu na kafeterię, pokazuje mi, jak dziewczyna skarży się, że chłopak kupił i powiesił plakat jakiejś laski, albo że inny fotografuje i kolekcjonuje biusty, czy ogląda się za nimi - a ja taki nie jestem - więc jestem teraz dla niej takim samym złamasem. Ze względu na taką dziwną zazdrość, mój związek jest dla mnie bolesny, ale czy ktoś sobie z taką zazdrością poradził i jak? Dla niej jestem złamasem, niewiernym, gloryfikującym ku*ewki, bo kupiłem obraz z kobietą, bo zrobiłem zdjęcie przypadkowej kobiecie. I takie piekło mam co któryś dzień, tak bez powodu, a innego dnia jest najwspanialszą kobietą na świecie. I tak na zmianę mam dokopywane, co kilka dni, w zależności na jaki trafię jej humor, albo jest cudownie, albo dowiaduję się, że jestem najgorszym z najgorszych, kupiłem dziwkę i powiesiłem na ścianie, czy też fotografowałem genitalia k*rewek na plaży i jestem jak jakiś zbok - a ona przecież nic złego mi nie zrobiła...

Gość gość taboret
Za malo Rubensa w obrazie,rama tez cienka...dobry za szafe

Gość gość
pomyśl sobie raczej co będzie za parę lat a gwarantuje ci że będzie gorzej. taka zazdrość to jest choroba, warto o tym poczytać bo życie zamieni ci w piekło.

Gość gość
ps. ona wymaga od ciebie żebyś był dżentelmenem ale ona nie grzeszy taktem, bo dama nie używa wulgaryzmów.