Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pogryziona

coś gryzie w nocy

Polecane posty

Gość pogryziona

Coś mnie gryzie w nocy w łóżku. Mieszkam na wsi pod lasem z dala od innych sąsiadów, i szanse na to że to jakaś pluskwa/wesz odzieżowa/pchła ludzka - są naprawdę małe. Ugryzienia nie są 'seryjne'(jedno obok drugiego). Zaczęło się od wywieszenia pościeli na balkon. Akurat byłam chora i przypuszczam że zapach tej pościeli coś przyciągnął. Pościel oczywiście prałam. Wszystko co mogłam przejrzałam i odkurzyłam/umyłam. Nie mam za bardzo pomysłów co z tym fantem zrobić. Jakieś rady? Pomysły co to może być? Dodam że gryzie mnie od paru dni, i łącznie mam paręnaście małych ale bardzo swędzących bąbli na brzuchu, dekolcie i ramionach.

Gość gość
Kleszcze? Pluskwy latwo zlokalizowac bo maja strategie wspinania sie po scianach az na sufit i stamtad spadaja na ofiare. W nocy zapal swiatlo i obejrzyj sufit oraz lozko.

Gość gość
komary ciebie gryzą

Gość pogryiona
Gryzie części ciała mieszczące się pod kołdrą, także komary odpadają. Co do rady z sufitem, dzięki sprawdzę, chociaż naprawdę pojęcia nie mam skąd miało by się tu znaleźć takie świństwo. Ale lepiej chuchać na zimne.