Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaka konsystencje powinien miec ser po upieczeniu sernika

Polecane posty

Gość gość

Na wierzchu widac oczka tluszczu .Wyglada to tak jakby ser nie dokonca upiekl sie czy jak.Tydzien temu robilam bylo super teraz cos jest nie tak

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
A zostawilas go w wylaczonym piekarniku przy lekko uchylonych drzwiczkach?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
nie. bo kazdy pisze co innego.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×