Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ramonna55

Naturalne kosmetyki Eldan Cosmetics. Znacie ?

Polecane posty

Gość ramonna55

Jak w teacie, czy ktoś z Was miał już okazję stosować kosmetyki tej włoskiej firmy i podzieli się opinią ? Z góry dzięki :)

Gość ollamolla
Osobiście jeszcze nie używałam ale wiem, że moja kosmetyczka na nich pracuje w gabinecie :) Namawiała mnie nawet ostatnio na zabieg oczyszczający z ich wykorzystaniem i wybieram się na niego niebawem. Nie wiedziałam nawet, że można je kupić tak do użytku domowego :)

Gość aabuenaa
znam i jak najbardziej polecam. Ja używam na co dzień kremu nawilżającego Idractive Moisture Daily Protection i toniku na bazie wody różanej Sweet Tonic Lotion. Produktów jest znacznie więcej więc jest w czym wybierać :)

Gość ramonna55
O super dzięki za odpwowiedzi :) Ja też mam waśnie skórę suchą i szukam kremów lub masek, które by ją odpowiednio nawilżyły. Ren krem chętnie wypróbuję. Ale słyszałam, że mają też w sprzedaży pełne kuracje przeznaczone do konkretnego typu cery.

Gość aabuenaa
tak mają pełne kurację, każda z nich składa się z kilku kosmetyków przeznaczonych do danego typu skóry. Jak masz suchą skórę to na pewno warto pomyśleć o kuracji Eldan Głęboskie Nawilżenie :)

Gość Kalina_09
Ja pracuje na tych produktach u siebie w gabinecie kosmetycznym :) są ok a klientki bardzo sobie chwalą ich skuteczność.

Gość ramonna55
Dziewczyny już od tygodnia używam kremu ochronno-nawilżającego Idractive Moisture Daily Protection i przyznam, że widać już sporą róznicę. Sam zapach, konsystencja i wchłanianie są o niebo lepsze :)

Gość hagarka
Kosmetyki naturalne stały się popularne z tego względu, że ludzie coraz częściej chcą żyć i funkcjonować w zgodzie naturą. Ich aktywne składniki współgrają z naszymi organizmami. Sama stosuję takie produkty, które zbawiennie wręcz wpływają na moją skórę. Polecam markę Calluna Medica. Jestem zadowolona z ich naturalnego kremu głęboko nawilżającego i odżywczego i z maseczki odżywczo-nawilżającej POLSKA.