Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy są na grupie osoby, które walczą z ALERGIAMI?

Polecane posty

Gość gość

Witam, Jestem ciekawy waszych opinii na temat produktu, który chcę wprowadzić na rynek brytyjski. Jakimi środkami czystości sprzątacie swoje domy, biura, [...]?

Gość gość
I nic. Wciąż co roku to samo. Wczesna wiosna Alergia a lekarze każą mi przyjmować leki po których jestem bardzo senny i dzień wygląda przez to okropnie. Na jednym z forum przeczytałem pozytywna opinie na temat syropu konopnego z Rokitnikiem ( rokitnik ma w sobie 20 razy więcej wit C niż cytrusy ) ... już wyjaśniam ... stres podnosi poziom histaminy, a ta jest zapalnikiem reakcji alergicznych -kiedy poziom histaminy rośnie spada poziom witaminy C i odwrotnie kiedy dostarczamy witaminę C spada poziom histaminy przez co rośnie aktywność limfocytów i zmniejszają się reakcje alergiczne ... syrop pije miesiąc i zero alergi polecam spróbować a syrop kupiłem na www.konopiafarmacja.pl maja najtańsza wysyłkę

Gość gość
Mam do zaoferowania certyfikowane, hipoalergiczne produkty przeznaczonye do sprzątania domu. Wykonane są w 100% ze składników pochodzenia roślinnego, 0% aromatów, 0% barwników, spieniaczy (SLS, SLES) oraz zagęstników i substancji podejrzanych o rakotwórcze działanie. Dla kogo przeznaczone są nasze produkty? Polecane są zwłaszcza osobom z alergiami, astmą oskrzelową, chorobami skórnymi (AZS) oraz wszystkim, którzy cenią sobie naturalne składniki i ochronę środowiska. Więcej na: www.ecoenergyhome.co.uk

Gość uleczka131a
Cżęsto boli nas głowa, łzawia oczy, razi światło i przypisujemy to alergii, bo akurat zboża kwitną Może tak być ale też warto udać się do okulisty. Np te wszystkie objawy mogą wystąpić gdy dużo pracujemy na komputerze. Jak byście mieli problemy z wyszukiwaniem dobego okulisty to skorzystajcie z wyszukiwarki https://ranking.abczdrowie.pl/s/okulista Wybrać okulistę sprawdzić terminy wizyt, adresy a też można porównać cenniki. To bardzo pomocna strona.