Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Utajona

Moje gorzkie żale do oceny bóg wam zapłać za poradę

Polecane posty

Mam potrzebę się wyżalić i muszę to uczynić bo mi to spokoju nie da ;) Mam 24 lata i jestem dziwna albo dziecinna nie wiem co zrobić (Wy mnie określicie i powiecie co mam robić, może tak być? bo po to to piszę...). Mój problem polega na tym że nie potrafię zainteresować się żadnym facetem w moim zasięgu ręki. Za to raz na jakiś czas podkochuję się w jakimś piosenkarze lub aktorze (nadal). Hahaha. Wy Za to pewnie myślicie, że sama uważam się za ósmy cud świata lepsza od was i tak dalej. A gówienko prawda :classic_cool:[cześć] to jest bo jestem przeciętna skromna nieogarnięta a moja zachowanie na co dzień pokazuje, że mam raczej niską samoocenę. Po prostu jeśli chodzi o faceta moim nadrzędnym kryterium jest wygląd, choć wiem że on rzadko idzie w parze z mądrością. Moje wymagania co do wyglądu są wręcz nie do spełnienia, ktoś musi być wow żeby zrobić na mnie wrażenie bo jakbyście nie wiedzieli, aktualnie podkochuję w jednym piosenkarzu. Poza tym wiede se normalne żyćko tzn. w innych aspektach normalne bo w tym to normalne nie jest. A teraz oceńcie poradźcie bo specjalnie założyłam konto by wydać się legit. Uprzedzam że wypowiedzi w stylu idź się zabij schmata itd. będą ignorowane.

Nie pozwolę na to, by tak wspaniały temat został przez was nieprzeczytany.

Nawet swoje zdjęcie dałam, zobaczcie jak zdesperowana jestem by uzyskać odpowiedź.

Gość gość
21:18 uśmiałam się Podtrzymam temat trochę czasu Jeszcze,bys nie musiała zakladac następnego :)

Gość gość
Kochaj się w piosenkarze dalej,a jak zakochasz się w jakimś wluczykiju to napisz

Kochanie się w piosenkarzu w wieku 24 lat to cierpienie.

Może boisz się związków na tyle, że stawiasz sobie za cel kogoś nieosiągalnego? W końcu obierając wymagania, których nikt nie może przeskoczyć, tak naprawdę się zamykasz. Ale zawsze przed sobą masz wymówkę, że po prostu nikt Ci się nie podoba. Ponadto, może chcesz sobie skompensować niską samoocenę. Czyli np. jakby taki aktor zwrócił na Ciebie uwagę, to byś uznała, że dopiero wtedy jesteś coś warta. Nie wiem. Do przemyślenia.

Gość gość
Ja jestem piosenkarzem nieznanym jeszcze ale jak zaśpiewam to będę znany. la la la u u u uuu je je je jeeeee beebe ti ti te bu bu bu bu se se se oj oj oje.

Dziękuję Hedorivka. Zaciekłyantifiarz zakochałeś się we mnie? To wyślij mi swoje zdjęcie alżebym zobaczyła, czy dorównujesz urodą temu piosenkarzowi.

Gość gość
Ja mam ćwierć miliona majątku netto i podoba mi się avek ale nie chce być kochany za wygląd zewnętrzny pusta suko.

To raper a nie piosenkarz, nie rozróżniasz? :o Nie napisze który bo mi wstyd :classic_cool:

Nic mnie nie obchodzi twój majątek jak z opisu wynika interesuje mnie wygląd.

Tyle się napisałam takie nadzieje wiązałam z tym tematem a jak na razie tylko jedna konkretna odpowiedź.

Gość gość
To tłumacze gdybym był piękny też bym ciebie nie chciał.

Przecież ja nie panuję nad tym to nie moja wina i nikomu nie robię nic złego. Mam blokadę w głowie. Chcę z tym walczyć zmienić to i być taka jak wy.

Chcę żyć normalnie, ale Bóg mnie tak zaprogramował.

Na dziewczynę z pozoru zupełnie zwyczajną która ma niezdrową obsesję na punkcie męskiej urody...

Wiem, że sobie tego nie wybrałaś i że nie chciałabyś tego mieć, ale nie zwalaj proszę na Boga i zaprogramowanie. To tylko wzmacnia Twoje przekonanie. Na pocieszenie powiem Ci jeszcze, że mi kiedyś podobali się też tylko megaprzystojni mężczyźni i nawet modela mogłam odrzucić. A potem się zakochałam.