Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zła_żona_

Pierwszy seks z kochankiem.

Polecane posty

Gość gość
Niekoniecznie. Jeśli obie strony wiedzą o co chodzi i są zdecydowane, to i tak dojdzie do tego. Ciekawość, ekscytacja, pożądanie robią swoje. :)

Gość gość
Zawsze ktoś robi pierwszy krok, ktoś kogoś do czegoś zachęci, albo tylko zaintryguje. A to już wiele.

Gość gość
gość dziś Ty kobieta czy M?

Gość gośćRuda
No właśnie to zachęcanie, intrygowanie to jest najlepsze w tym wszystkim. Gra słów i mowa ciała a do tego pożądanie i niepewność. To wszystko składa się na jeden, piękny romans.

Gość gość
I jeszcze umieć to podtrzymać, żeby po się nie znudziło ;)

Gość gość
tak, tak

Gość gość
Co z wyrzutami sumienia?

Gość gość
Nie mają wyrzutów sumienia bo liczy się tylko romans nie miłość

Gość gość
Jednak rani się drugą osobę.

Gość gość
Gorzej jak ludzie się w sobie zakochają!!!

Gość gość
Tego też nie można wykluczyć

Gość gość
Chciałam spróbować z innym na darzyła się okazja i dałam się w*****ać koledze męża .Za pierwszym razem może za bardzo byłam spięta i on szybko skończył , ale następne były wspaniałe.

Gość gość
Oddalabym wszystko, zeby ulozyc sobie zycie z moim. Zakochalam sie w nim.

Gość gość
gość dziś Oddalabym wszystko, zeby ulozyc sobie zycie z moim. Zakochalam sie w nim. X Długo to trwa? Kiedy zdałaś sobie sprawę z tego?

Gość gość
Ja z ciekawości spróbowałam z innym facetem na wczasach, było super, ale chyba większe podniecenie dawała świadomość że jego żona była w sąsiednim pokoju.

Gość gość
Ja jestem po pierwszym razie z kochankiem. Było wspaniale i czekam na kolejne spotkanie to jest taki dreszczyk emocji jest się wtedy w innym świecie, zapominasz o wszystkim o problemach. A najgorsze to zakochać się w tej osobie i nie móc o niej przestać myśleć.

Gość gość
Mój kochanek to moja pierwsza największa miłość, z którą przeżyłam swój pierwszy raz. Teraz po wielu latach się spotkaliśmy i mam nadzieję , że nie był to ostatni raz.

Gość gość
Pierwszy kochanek, pierwsza zdrada, pięknie to brzmi ale po jakimś czasie traci swój urok i smaczek, potem pojawiają się inni ''kochankowie'' a tak naprawdę to jesteśmy tylko d****i do ********.

Gość gość
Byłam już ponad dwa lata mężatką, gdy mąż zdecydował się wyjechać za granicę do pracy, ja przyrzeklam mu ze będę czekać na niego. Po paru tygodniach, poszłam z koleżankami na imprezę. Tam zainteresował się mną facet który się mi bardzo spodobał. Już do końca imprezy był tylko obok mnie, akolezanka jeszcze mniej bardziej podkręcila i do mieszkania go zaprosiłem, A że po paru drinkach byłam to ochotę na sex miałam i to duża. Zdecydowałam się na zdradę i po chwili obcego hhuujja a mojej szparce porażka pierwszy miałam, a do tego takiego ból a jeszcze nie widziałam. Brał mnie wtenczas 4ry razy Myślałam że z rozkoszy zwartej, Był to mój pierwszy raz po ślubie, ale nie żałuję bo takiego sosu Irakiem bolą wcześniej wciipce nie miałam i tak zjechali nie byłam. To był mój pierwszy kochanek który mnie pieszym jak tylko była okazja!!!!!!!!!!

Gość gość
gość dziś Dziecko może najpierw wróć do szkoły i naucz się pisać po polsku.

Gość gość
Warto :-)