Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kobiecykarol89

chce miec lepiej platną prace od sklepu Delikatesy Centrum doradźcie mi coś

Polecane posty

jak zrobie prawko to chyba zrezygnuje z tej pracy :o bo mi sie przestala podobac. Nie chodzi nawet o sam jej charakter, bardziej drażnią mnie ludzie z ktorymi pracuje, ktorzy nie są zbyt ok, a są to same kobiety 🖐️

Gość gość
Karol jestes z krakowa?

Gość igulinka 998
Zalóż własna firme

Gość Męski Pan
Karolu czemu ignorujesz Mateuszka z Namyslowa? Co on ci zrobił

Gość kasjerkaaa923
och Karol... mieszkasz na wsi.pracujesz w handlu...zyc nie umierac :) Sklep na wsi,wsrod wsiowych bab,wrednych wiejskich sook. ale w sumie gdbybys sie nie nadawal to by cie tam nie wzieli. Nie kazy sie nadaje do handlu.:) Co moze robic wiejski chlopak na wsi...nie masz zawodiu pewnie. hmm...z prawkiem wcale nie jest łatwiej.Nie na wsi.:) Zamiast sie cieszyc ze w gole masz prace...w tak ciezkich okolicznosciach.to krecisz nosem bo wiejskie dziewcyzny ci dokuczaja:( a wez sie im odgryz raz a porzadnie... Napewno kazda ma jakis kompleks.Powiedz jakiejs ze jest kaszalotem,albo starą panną...albo "widze ze mialas swiniobicie osttanio bo mierdzisz pasztetetem". glowa do gory...nie rezygnuj...pomysl ile nierobow siedzi po domach i na kafe,,,a ty,jestes w srod ludzi,jestes wartosciowy a nie pasozyt.

wlasnie kariolek, tez ostatnio o tym myslalem, ze niektorzy nie maja pracy a ja chca a ty ją masz :D ale karolek nie chce tej pracy, tylko dlatego, że on bardziej chce łóżko i szafę firmy IKEA