Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Może ktoś pomoże

Polecane posty

Gość gość

Witam może zacznę od tego że mój cykl jest 28_32 dni. Ostatnią miesiączkę miałam 04.04 trwała standardowo 7dni. W 15dzien cyklu miałam brązowe plamienia które trwały 5dni. Dodam jeszcze że kochałam się z mężem w 15 dzień cyklu czyli w pierwszy dzień plamienia. Miesiaczke powinnam dostać mniej wiecej 2-6.05. Robilam test ciążowy w południe dnia 8.05 wynik negatywny a okresu brak. Wiem że powinnam zrobić test z rana ale chciałam wiedzieć od razu. Czy test mogl się mylić i mogę być w ciąży? Z góry dziękuję za odpowiedzi.

Gość gość
Powtórz test z rana to się dowiesz.

Gość gość
Powtórzyłam test z rana. Negatywny.

Gość gość
To idź do ginekologa.

Gość gość
Zrób test z krwi

Gość gość
U mnie test wyszedl pozytywny po 9 dniach od spodziewanegookresu, wczesniejsze negatywy. Wizyta u ginekologa nic nie da bo jesli jestes w ciazy to bedzie to 4 moze 5 tydzien wiec lekarz moze nic nie widziec. Najbardziej wiarygodny bedzie test z krwi na poziom beta HCG. Jesli to jednak nie ciaza a problemy hormonalne to musisz isc do lekarza po wyregulowanie hormonow (ja dostalam na to tabletki antykoncepcyjne vines), mozesz tez dostac cos na wywolannie okresu ale na tym sie nie znam wiec nie doradze. Zrob test a jak bedzie nagatywny to dopiero lekarz :)

Gość gość
Ok. @ przyszła po 11dniach z podwojona siła.

Gość gość
może po prostu przesunęła Ci się owulacja i stąd opóźnienie. Powinnaś na bieżąco się obserwować by móc szybciej wychwycić różne anomalie.