Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zapraszacie całą rodzinę na komunie?

Polecane posty

Gość gość

Zapraszacie tylko bliższą rodzinę,z którą utrzymujecie kontakt,czy dalszą również?

Gość gość
Nikogo nie zapraszalam, tylko my i syn chrzestni nie mogli być być w tym czasie ale gdyby byli to pewnie bym o zaprosiła a może też nie niewiem

Gość gość
ja zapraszam tylko moich rodzicow tesciow i chrzestnych dziecka. Tyle! Nie mam zamiaru robic małego wesela z Komunii Sw bo to nie o to chodzi.

Gość gość
Dziadkowie ,prababcia i chrzestni syna a no i moja siostra. I tyle

Gość gość
no jak się jest dziadówką to można nikogo nie zapraszać .

Gość gość
Dziadkowie, chrzestni i rodzeństwo moje i męża. Zadnych dalszych ciotek, ani kuzynów.

Gość gość
A my zapraszamy tylko dziadków i chrzestnych, nawet mąż nie zaprasza swojego rodzeństwa, ja jestem jedynaczką to nie mam tego problemu.

Gość gość
a ja za 500+ zapraszam wszystkich i się będziemy bawili przy wódzie kupionej za 500+, przecież glupie pisowce po to dają 500+ aby szaleć

Gość gość
Dziadków, rodzeństwo, chrzestnych, to by wystRczylo ale rzadko sa okazje do spotkań wiec zaorosilam jeszcze moja chrzestna i męża Oraz po małżeństwie kuzynostw z obu stron czyli 30 os

Gość gość
Wyłącznie dziadków i rodzeństwo z rodzinami (akurat byli też chrzestnymi). Po co miałabym zapraszać dalszą rodzinę?

Gość gość
Nie jak się jest dziadówą, tylko to dzień mojego dziecka i chce jemu sprawić przyjemność nie widzę przyjemności dla niego aby siedział z rodziną której a co dzień nie zna sam mi mówił, bo to jakies dalekie ciotki, kuzynki których na oczy nie widział, chrzestych też na miejscu nie ma. Twoje myślenie jest dziadowskie.

Gość gość
taaa jasne nikogo nie zapraszacie a w knajpach rezerwacje na 3 lata do przodu teraz taka moda żeby mówić to nie o to chodzi , nikogo nie zapraszamy , na prezent biblia i koniec x a robicie tak jak wszyscy

Gość gość
Kurde . Tutaj napisało może z 10 osob a ile jeszcze zostało. Ciemnota. Po za tym żeby organizować komunie w lokalu trzeba mieć nasrane we łbie zresztą podobnie jak to wyliczanie ile za komunie i ile się zwróci. Tak moje dziecko na komunii nie miało gości kupiłam mu Biblię, tv Smart i rower.

Gość gość
nasrane we lbie bo zrobili w restauracji i nikt nie chce sie bawic w. gotowanie i brudne gary w takim dniu? jestes p*****lnieta?

Gość gość
Kurde . Tutaj napisało może z 10 osob a ile jeszcze zostało. Ciemnota. Po za tym żeby organizować komunie w lokalu trzeba mieć nasrane we łbie zresztą podobnie jak to wyliczanie ile za komunie i ile się zwróci. Tak moje dziecko na komunii nie miało gości kupiłam mu Biblię, tv Smart i rower. x x x to sobie poczytaj tematy o komuniach pełno ich tutaj współczuje twojemu dziecku pewnie ty też na urodzinach , ślubie i innych ważnych dla ciebie chwilach byłaś sama bez rodziny no chyba ze jesteś z patologi no ale prezenty dałaś , jesteś wielka i uważam że jak ktoś zaprasza dużo gości , ma na to kasę to impreza tylko w knajpie lub jeżeli jest duży dom to catering albo kucharka i pani podająca do stołu takie to dziwne ?

Gość gość
Robię przyjęcie w restauracji bo mam dużą rodzinę. Na co dzień dużo pracuję i nie widzę powodu żeby w dzień komunii syna urabiać się po łokcie. Prezenty albo pieniądze jakieś syn pewnie dostanie. Nie interesuje mnie to bo będą jego, podobnie jak było u starszego syna. Ma założone konto na które wpłaca swoje pieniadze, w tym te z komunii.