Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tekst do zapisania

Bez fiuta każda kobieta gnije jak kwiat bez wody

Polecane posty

Gość tekst do zapisania

i dostaje świra i psychozy

Gość gość
Chyba od tego waszego smrodu

Gość obciągajcie i połykajcie
baby nadają się tylko do roohania, bo teraz nawet wody nie potrafią ugotować te wszystkie panie magister, haha

Gość gość
Po kilkunastu miesiącach z braku seksu naprawdę można ześwirować. Kobieta staje się oschła,agresywna i nieprzyjemna.

Gość am_Dyzio
gość dziś Po kilkunastu miesiącach z braku seksu naprawdę można ześwirować. Kobieta staje się oschła,agresywna i nieprzyjemna. xx należy dodać, że zmiany u kobiety są NIE odwracalne , kobieta bez porządnego bzykania błyskawicznie się starzeje, schnie w oczach , jak kwiaty na cmentarzu , zanika empatia , wpada w depresję , nie wiem, czy były przeprowadzane takie badania naukowe ale tak zauważyłem, że kobieta po długiej przerwie braku bzykania i nagle porządnie wybzykana zaczyna się nawet uśmiechać !

Gość gość
Sex to g****o jeszcze z facetem cholera

Gość gość
Nieprzydatny do niczego facet raczył się pocieszyć teorią wysnutą na swoją korzyść, aczkolwiek nie mającą żadnego odniesienia do stanu faktycznego ;) Cheers~

Gość gość
a głupi chłop najpierw zapładnia babę a później płaci alimenty

Gość gość
To prawda, jeszcze na własne życzenie bo kobietom o seks łatwo.

Gość am_Dyzio
gość dziś Nieprzydatny do niczego facet raczył się pocieszyć teorią wysnutą na swoją korzyść, aczkolwiek nie mającą żadnego odniesienia do stanu faktycznego oczko.gif Cheers~ xx wszystko rozumiem, kobiety jasno i czytelnie wskazują facetom miejsce na podium olimpijskim, facet zawsze przegra z vibratorem - to jest miejsce pierwsze u kobiety, na drugim miejscu u kobiety jest koleżanka i psiapsiółka kobiety, dopiero na trzecim miejscu, na podium jest facet ale tylko w sytuacji, gdy kobieta ma problem z kranem w kuchni albo w gniazdku elektrycznym brak zasilania lub trzeba złożyć regał kupiony w sklepie IKEA , czyli sporadyczna sprawa, facet potrzebny raz na rok do roboty a przez 364 dni vibrator spoko wystarczy dla przyjemności

Gość gość
jeżeli już to kwiat bez wody więdnie,wysycha , a nie gnije.gnije to od nadmiaru wody.

ja tez nie lubie bab, ale i facetow dlatego jestem samotny w swiecie i uzywam wibro 🖐️ chyba najgorsza z opcji...bo nawet psiapsio odpada

Gość wizyta w sklepie
gość wczoraj Po kilkunastu miesiącach z braku seksu naprawdę można ześwirować. Kobieta staje się oschła,agresywna i nieprzyjemna. > to ekspedientki w sklepach są chyba od dawna bez bolca, takie mam obserwacje

Gość gość
kobiecykarol89 wczoraj ty to jesteś jakiś dziwny osobnik, kupuj kota