Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

12 letnia córka chce iść do kina a ja nie pochwalam takiej rozrywki co teraz

Polecane posty

Gość gość

Nie pochwalam kina, uważam że nie jest dobrą formą rozrywki. Ale ona ma kieszonkowe odłożone (17 zł) na kino. Co wg pań zrobić? Odebrać te pieniądze jej?

Gość gość
Skoro nie pochwalasz takiej formy rozrywki to widzę ze jesteś bardzo zacofaną osobą. A co wolisz zeby Twoja córka siedziała grzecznie w domu przy tobie? Czemu chcesz ograniczac swoja córkę. Dla dziecka w jej wieku kino to jest coś superowego. Jej koleżanki tez napewno chodza do kina i w skzole się z tego chwalą.

Gość gość
Kino jest kulturalną rozrywką, tym bardziej, kiedy wybierze się dobry film. Wolisz, by córka poszła do galerii? :)

Gość gość
parę dni temu pisałaś o marnym "kieszonkowym " córki i nie pochwalaniu kina znowu wróciłaś?

Gość gość
A co złego jest w kinie? Nie rozumiem Cię matko. W szkole mojej córki często są organizowane klasowe wyjścia do kina na premierę jakiegoś dobrego filmu. Takie rozrywki jak kino to ty powinnaś finansować swojej córce, a nie ona ze swojego kieszonkowego. I bardzo małe kieszonkowe dajesz swojej córce moja córka dostaje tygodniowo 50 zł

Gość gość
Zamknij ja w domu i czekaj aż zacznie ćpać

Gość gość
Współczuję Twojej córce takiej Matki. I te kieszonkowe jest zdecydowanie za wysokie dawaj córce 1 zł miesięcznie i o 16 kładź ją spać.

Gość gość
Co to znaczy "nie pochwalam takiej rozrywki" ? Co jest w tym takiego gorszącego ? To że ty nie lubisz kina, nie znaczy, że dziecko nie ma prawa do własnych zainteresowań. Niech zgadnę - późno ja urodziłas i masz zacofane podejście do życia?

Gość gość
Znowu marne prowo o kieszonkowym.

Gość gość
Ach więc to jest ta zacofana k o o rwa. Yebnij się w swój pusty łeb. Takim jak ty powinni dzieci odbierać w psychiatryku odbierać żebyś gniła do końca swych dni szmato.

Gość gość
Autorko powtarzasz sie

Gość gość
Najlepsza rozrywka jest pisanie slabych prowokacji na kafe :)