Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mało_stanowczy

Polecane posty

Gość gość

czy pracujesz nad tym? :)

Gość gość
Na to polecam jakieś tabletki na poprawę trawienia

Gość gość
Nie, sorka.

Broken, napiszę tylko, że - moim zdaniem - sprawiasz wrażenie 19 letniej „przylepy”:) Nie oceniam czy to dobrze, czy źle. Tym bardziej, że mało Cię czytałem, a klimaty forumowych „przytulasków” mnie nie wciągają:) Może to tylko Twój styl „tutaj”, nie znam jego genezy, więc naprawdę trudno mi coś więcej powiedzieć:)

Gość gość
Brok wcinaj się, zostawiam was samych ;)

Gość gość
Ja tez

Gość gość
Stan zakochał sie

Gość gość
W kim się zakochał i co broken ma do tego? :D

Gość gość
Broken wiem że zaraz stwierdzisz, że to co napiszę to hejt, ale naprawdę jesteś jakas niedojrzała i dziwna. Szczególnie jak piszesz do obcych teksty typu "podrap tygryska za uszkiem, zróbmy przytulaski" itp. Po za tym często zachowujesz się sprzecznie do tego co piszesz - z jednej strony żalisz się na hejterów, z drugiej ciągle wdajesz sie z nimi w przepychanki, czym ich nakręcasz. No chyba masz tego świadomość, a jeśli nie to kolejny powód dlaczego sporo osób ma cię tu za niedojrzałą dziewczynę.

Broken wiem że zaraz stwierdzisz, że to co napiszę to hejt, x nieprawda jestem otwarta na konstruktywną krytykę :classic_cool: x ale naprawdę jesteś jakas niedojrzała i dziwna. Szczególnie jak piszesz do obcych teksty typu "podrap tygryska za uszkiem, zróbmy przytulaski" itp. x "zróbmy przytulaski" jeszcze nie było, posługuję się poprawną polszczyzną x Po za tym często zachowujesz się sprzecznie do tego co piszesz - z jednej strony żalisz się na hejterów, z drugiej ciągle wdajesz sie z nimi w przepychanki, czym ich nakręcasz. x uważasz, że nie wolno reagować na przemoc w sieci? a jak mi kto przyśle siekierę? x No chyba masz tego świadomość, a jeśli nie to kolejny powód dlaczego sporo osób ma cię tu za niedojrzałą dziewczynę. x jeśli dojrzałość polega na braku reakcji na przemoc to ja postoję.

Gość gość
A ja tam lubie taka przytulasna Broken o wiele bardziej, niz ta Broken, ktora czesto gęsto nieprzyjemnie odnosi sie do osobistych wypowiedzi innych użytkowników.

„Mało_stanowczy - ale ja piszę o polityce, muzyce o różnych innych rzeczach też!” x Ja tego nie neguję:) Spytałaś mnie o zdanie, więc odpisałem, opierając się tylko na postach, które widziałem:) Po prostu tak trafiłem. Nie przejmuj się. Nie sugeruję, że jesteś niedojrzała czy coś w tym stylu:)

Gość gość
Po za tym często zachowujesz się sprzecznie do tego co piszesz - z jednej strony żalisz się na hejterów, z drugiej ciągle wdajesz sie z nimi w przepychanki, czym ich nakręcasz. x uważasz, że nie wolno reagować na przemoc w sieci? a jak mi kto przyśle siekierę? xxx Nie, uważam że trolli i hejterów albo trzeba konsekwentnie ignorować (nie karmić trolla - pewnie znasz to powiedzenie) wtedy im się znudzi i odpuszczają, a jeśli ty z nimi się co chwila szarpiesz to dolewasz sama benzyny do tego ognia. Albo, jeśli faktycznie hejt jest już posunięty że podchodzi pod paragrafy, to zgłaszaj to chociażby na stronkę policyjną. Bo jaki sens jest w tym że się będziesz kłócić z hejterem, co w ten sposób myślisz że osiągniesz?

Ms - :) x A ja tam lubie taka przytulasna Broken o wiele bardziej, niz ta Broken, ktora czesto gęsto nieprzyjemnie odnosi sie do osobistych wypowiedzi innych użytkowników. x przepraszam:(

I jeszcze coś - nie przeszkadza mi, jak piszesz o „drapaniu za uchem” czy „tygrysek macha łapką”, de facto zazwyczaj się wtedy uśmiecham, po prostu to nie mój klimat na takie forum jak to:) BTW, 29 lat to żaden dramat, najlepiej w ogóle nie zwracać uwagi na kalendarz:)

Gość gość
21:57 Broken no juz nic, nie trzeba przepraszać:), a zapamiętam na zawsze "nocne super koteły":):):)