Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mam się żenic?

Polecane posty

Gość gość

Witam, od wczorajszej imprezy moja dziewczyna (5 lat razem) przycisnęła mnie ze ślubem. Problem w tym że nigdy o tym nie gadaliśmy, dziś rano dostałem 4 smsy że mam się zdecydować do środy !!!!!!!! Sytuacja jest o tyle skomplikowana, że nigdy wcześniej ona nie myślałą o tym BA! sama śmiała się że ludize biorą śluby i mają dzieci przed 30stką. Teraz coś jej się odmieniło! Nie sądziłem że nasza znajomość jest przez nią traktowana poważne, że to tylko seks i jakieś towarzystwo od czasu do czasu, podejrzewałem że pewnie nie była mi wierna, więc i ja na wszelki wypadek nie byłem jej wierny i miałem troche skoków w bok. (nie więcej niż 10 przez 5 lat). Ale ja nie chcę z nią się wiązać, co mam niby robić i skąd to zmiana w niej w 1 dzień? Z kobiety kariery w kobiete rodziny?

Gość gość
Ale ja nie chcę z nią się wiązać xxx No i problem rozwiązany! Sam sobie odpowiedziałeś na pytanie, więc chyba nie ma sensu ciągnąć dalej tego wątku, prawda?

Gość gość
Tyle to i ja wiem, tylko że ona jest z wpływowej rodziny, zarabia więcej niż ja, zerwanie z nią kontaktu tak szybko doprowadziło by mnie być możę do utraty pracy, koneiczności przeprowadzki

„dziś rano dostałem 4 smsy że mam się zdecydować do środy !!!!!!!” x Hahaha, świetne:D Ale więcej jak 5/10 nie dam, chyba tylko dzieciaki uwierzą a to prowo.

Gość gość
Ale się ustawiłeś :) Biorę popkorn i będę podziawiać.

Gość gość
Kobiety tak maja ze lubia mezczyzn stawiac pod sciana

Gość gość
No to sie przeprowadź oszuscie! Traktowałes dziewczynę pięć lat jak materac to teraz za to bekniesz - i bardzo dobrze!

Gość gość
Prowo 0/10 :-)

Gość gość
tak trzeba byc odpowiedzialnym a nie dzieckiem

Gość gość
Skoro wiesz, że nie chcesz się z nią wiazać to po co się z nią spotykałeś i to aż przez 5 lat? Dobrze, że ja takich sytuacji uniknę, bo dla mnie nie ma opcji seksu przed ślubem i łatwo jest odsiać takich dla których byłabym tylko zabawką.

Gość zaczarowanykredek
Jeśli w tych 4 sms'ach nie było sprecyzowne o którą środę chodzi, to nie panikuj, masz ich jeszcze 33 do końca roku, a potem następne.

Gość gość
Nie chce krakac ale prawdopodobnie zaszła w ciążę z innym w kiblu i chce udać że to twoje. Zrób test genów nie ma co wychowywać obcego dziecka.