Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znacie kogoś,kto całe zycie przebimbał i jeszcze na starość mu pomagają?

Polecane posty

Gość gość
gość dziś dziś pomagalem głównie kobietom a one w zamian powiedziały że jestem fajny po czym poszły do lobuza dać tyłka. Teraz nie pomagam nikomu albo pieniądze i to duże bo za dwucyfrowe kwoty to mi się nie chce albo seks. Szybko rezygnują i mam spokój usmiech.gif xxx Tak to jest jak zamiast porządnych kobiet zadajesz się tylko z blacharami. Ale cóż, jak widać charakter i ambicja u kobiet nie ważny, liczy się tylko para cycków, długie nogi i dziurka. Nie szkoda mi takich facetów. Masz na co zasłużyłeś.

Gość gość
Akurat wygląd ich był różny ale zawsze kończyło się tak samo. Byłem wykorzystywany. Dlatego już wiem jak z tym postępować. Życie mnie nauczyło, że lepiej być chamem niż trzy dni robić za darmo. Co do kobiety mógłbym mieć płaską akurat nigdy wymagań do piersi nie miałem, są to fajnie nie też nie problem.

Gość gość
gość dziś Akurat wygląd ich był różny ale zawsze kończyło się tak samo. Byłem wykorzystywany. Dlatego już wiem jak z tym postępować. Życie mnie nauczyło, że lepiej być chamem niż trzy dni robić za darmo. Co do kobiety mógłbym mieć płaską akurat nigdy wymagań do piersi nie miałem, są to fajnie nie też nie problem. x Bo za takimi latałeś. Porządna kobieta by cie nie wykorzystała a jeszcze pomogła. Jak wolałeś niegrzeczne dziewczynki zamiast tych normalnych i porządnych to masz co chciałeś.

Gość gość
W zasadzie to tak można oceniać, ale z drugiej strony: ta Twoja teściowa musiała przez całe życie być osobą lubianą i potrzebną w swoim otoczeniu skoro ludziom chciało się nią zajmować i ją wyręczać.

Gość gość
No właśnie nie. Ni w ząb nie jest lubiana. Każdy na nią narzeka, pomagają jej bo ona mając 65 lat zachowuje się jak 14latka. I ponoć zawsze była taka nieporadna jak dziecko. Ostatnio narzekała (miała jeszcze czelność) że matka jej za wcześnie zmarła (mając 70 lat) bo "gdyby nie to to Jeszce bym karierę zrobiła lepsza niż nauczycielska". Czyli znowu, widać jaka to osoba. Bo mamusia by jej prala, gotowala i sprzątala. Na karierę był czas wcześniej.

Gość gość
13:29 27 lat stała matka synowi dopóki nie umarła.

Gość gość
dziś To prawda była taka jedna piękna dziewczyna za darmo uczyła mnie matematyki, później zaszła z lobuzem chyba ją zostawił i się wyprowadziła. Była też druga dziewczyna która pozyczala mi muzykę lobuz powiedział jej ze ją zostawia bo jest gruba a była normalna i parę lat później umarła na anoreksję. Większość jednak mnie wykorzystywala nie traktując jako ewentualnego partnera do seksu a fraiera. Także same sobie radzcie dzwigajcie remontujcie naprawiajcie jeśli 100+ czy seks to za drogo wychodzi.

Gość gość
Teraz ma 65 lat, a jak miała 20 czy 35 to była młoda i łatwo było jej powiedzieć: sama sobie to zrób, nie jestem twoją służącą, radź sobie bo ja mam własne problemy. Skoro jej matka czy mąż tak nie powiedzieli, to widocznie jakoś akceptowali jej charakter i widzieli sens w tej relacji.

Gość gość
gość dziś predzej bym sie przespala z szympanem niz toba, jestes zanujacy :O

Gość gość
Wychowaj swoje a potem wychowuj dzieci.Teściowa taki len a le jakoś ma emeryturę .Boli cię że nie pilnuje dzieci.Niech twoja mama się zajmie.Egoistka.

Gość gość
czoraj Allle z ciebie gnida,teściowa ci dziecka nie zrobiła,niech ci matka pomaga bo to jej psi obowiązek,teściowej też pomagali rodzice. Boli cię i zyła ci pęknie w tyłku,bo nie nie możesz znieśc takiej babci która ma w d....ie wypierda i woli spędzać czas tak jak lubi,ty byś chciała by twojemu dziecku wycierała zad,chyba c****adło na ten mrówczy mózg,chciałas z teściowej zrobić sobie służbę i nie możesz przeżyc że płaciz opiekunkę. Nie jestem babcia ale taką zołzę jak ty bym pogoniła dużym wściekłym psem. Bezczelna dziewoja .

Gość gość
13:52 rodzic opiekuje się dzieckiem do 18 roku życia lub do 26 jeśli się uczy. Niema obowiązku dalszej opieki i pomocy. Tym bardziej nad wnukami. Babcie i dziadkowie mają swoje życie. Od opieki jest rodzic lub ewentualnie opiekunka. Dajcie spokój tym strszym ludziom. Dajcie im pozyc w spokoju.

Gość gość
Nie mogą dać spokoju bo szlag ich trafia że Teściowa ma swoje życie swoje podróże.Skoro teściowej pomagali jej rodzice (była samolna matka) to twoje też niech tobie pomaga.masz też męża.Najlepiej zrobić sluzaca z teściowej,a kasę to najlepiej niech wyda na twoje dzieci Samolubna jesteś.

Gość gość
Suuuuper teściowa,narezcie jedna mądra która wie że ma swoje życie i olewa zazdrosnego babola.

Gość gość
Autorko proponuje olać starsza Panią kiedy to ona będzie chciała pomocy. Są domy opieki. Jak Kuba Bogu...

Gość gość
Jeżeli ma wysoką emeryturę to znaczy że wcale tak znowu nie bumelowała. Bumelują ci którzy nie mają na starość żadnej emerytury i trzeba ich utrzymywać, więc nie wymyślaj tytułu z d**y autorko

Gość gość
gość wczoraj 13:46 Nigdzie nie napisałam, że zazdroszczę. raczej patrzę na takich z politowaniem i w duchu z pogardą, bo z reguły nawet na starość nie mają żadnej autorefleksji. I kiedy jest czas, by pomóc innym, dzieciom, wnukom, one nadal oczekują niańczenia, organizowania im czasu, a niekiedy wyciągają łapę po pieniądze. xx A własnie ze cie zzera :D Bo zyje dalej tak jak jej sie podoba, robi ze swoim zyciem to na co ma ochote.. A nie poswieca sie dla dzieci i wnuków, czyli nie jest darmowa opiekunka, nie odpala kasy ze swojej emerytury itp. Tylko wydaje na siebie :D I ma w tyłku opinie synowej ;D Jak twierdzisz, ze jest teraz czas na pomoc dzieciom i wnukom.. to poagaj :D Zajezdzaj swoja matke, widac ona nie ma co robic w zyciu jak tylko pomagac dorosłym dzieciom i nianczyc wnuki.. Oswal sie od tesciowej i zajij sie włany idealnym zyciem :)

Gość gość
14:11 ci co sie żalą jak to byli wykorzystywani to najczęściej nie wiedzieć czemu albo gustowali w sukowato wyglądających dziewuchach (widuję wokół siebie zaskakująco mnóstwo takich przypadków) albo sa desperatami, ciapciusiami bez charakteru z niskim poczuciem wartości którzy nie umieją sobie znaleźć normalnej dziewczyny i biorą sobie pierwszą lepszą babe która jest chętna na związek, która może być nawet niczym towar po kilku przecenach z jakimiś wadami np. z dużą nadwagą, rozwódka, z dzieckiem albo wszystkie te dodatki naraz. Taka raszpla po latach ma już wywalone na sendo tematyki uczuciowej wyczuwa że chłopaczyna jest zdesperowany i daje sobą sterować no to zaczyna się wyciskanie z frajera soków.

Gość gość
"Większość jednak mnie wykorzystywala nie traktując jako ewentualnego partnera do seksu a fraiera. Także same sobie radzcie dzwigajcie remontujcie naprawiajcie jeśli 100+ czy seks to za drogo wychodzi. " W dobie internetu to zapomnij że szmacisko będzie samotne. Jak jeden frajer otrzeźwieje i sie zmyje to w kolejce zawsze czeka następny głupek. Kupi takiej drogi telefon, jej bachorowi drogi gadżet, pomyje garczki nawet i będzie skakał jak kelner. Chocią sobie gołe cycki obejrzy. Tyle tego

Gość gość
Teściowa pracowała 3 lub 4 godziny dziennie i ma wysoką emeryturę, jakiś cud czy co.

Gość gość
do wyżej no trzeba być idiotą by wierzyć tej nawiedzonej autorce :):):)

Gość gość
dziś Najgorszy dom opieki jest lepszy, od takiej francy synowej jak autorka i teściowa dobrze o tym wie,synowa też skonczy w przytułku tylko trochę pożniej,każdego to czeka

Gość gość
Temat naciągany trochę ..ale ...autentyk .27 letni maturzysta- maturę poprawiał chyba z 4 razy w ciagu ostatnich 7 lat,żyjący na utrzymaniu dziadków ,wciska wszystkim kit że podejmie studia dzienne ..oczywiście dziadkowie mają go nadal utrzymywać Wymyślił sobie sposób na życie,że maja go utrzymywać jeszcze po30tce.

Gość gość
up

Gość gość
Moja bratowa. Cale studia nie pracowała, rodzice dali jej mieszkanie, moj brat ją 2 lata utrzymywał az do magisterki:/ Teraz pracuje w jakieś fundacji z chorymi umyslowo dziecmi i gowno zarabia a brat dalej na nią tyra:/ zyjaca jezzcze babcia dala jej kupe kasy bo niby do grobu noe zabierze a ona jedyna wnuczka, po dziadku ma drugie mieszkanie i je wynajmują z bratem; jej rodzice ciągle biorą jej dziecko na spacer czy do kins wiec nie musi sie nim zajmować. Nie cierpie jej.

Gość gość
13:22 Fajnie, że bratowa spelnia sie w pracy z chorymi dziećmi. Przynajmniej robi coś dobrego. A ty co robisz dla innych, poza obgadywaniem na kafeterii? A i skoro mają 2 mieszkania i ona ma oszczednosci to jak niby brat na nią tyra?

Gość gość
13:22 Bo zli ludzie mają wszystkova dobrym nic nie idzie...

Gość gość
13:22 U nas też taka jest, to bratowa mojego męża. Ona w ogóle nie zna życia. Wszystko to co ma, dostała od innych, w sumie nigdy o nic w życiu się starać nie musiała. Obydwie mamy co prawda dobrze zarabiających mężów, ale ona od dziecka wszystko miała na tacy, ja musiałam sie napocić by wyjść ze wsi, z marazmu. Ona ma boagtego krewnego, dostała na start dwa (!) mieszkania w Warszawie, gdzie większość mlodych ludzi nie może pomarzyc nawet o jednym za gotoówkę, nawet jak super zarabiają. Poza tym, kuzynka pracująca w firmie kosmetycznej spredającej drogie kosmetyki, daje jej "spod lady" taniej różne droie kosmetyki, ojciec jubiler dał jej krocie drogocennej biżuterii, bo miał wyrzuty sumienia że nie brał udziału w jej wychowaniu(żonaty, nie z jej matką bynajmniej - po prostu zdradził przed laty swoją żonę z matką tej bratowej męza o ktorej piszę). Laska dostała też samochód i to nie taki za 10 000. Nigdy nie była specjalnie bystra, nie dostała się na studia, ale bogaty wujek sypnął kasą i oto skonczyla prywatne studia, potem opłacali jej dalsze kształcenie podyplomowe, i tak ciągnie ten wózek. Prawda jest jednak taka, że gdyby nie pomoc rodziny, dziś nawet mgr by nie miała (bo tak jak mówię, na dzienne się nie dostała - dla mnie to już jest specyficzny sort człowieka nieuka). No i jako wisienka, a raczej gigantyczna wiśnia, na torcie trafił jej się mąż, brat mojego męża, który to wszedł pod jej pantofel i robi wszystko, co ona zechce. tak że laska całe życie ma z górki, nawet jak urodziła to zrobili z tego wydarzenie na miarę urodzin Royal baby, obydwie babcie zostały zaprzęgnięte do roboty, mąż też, ona w sumie nawet tego dziecka przewijać nie musiała. Niczego nie odczuła z tego macierzynstwa, bo miała na pęczki pomagierów, a po maceirzynskim prędziutko wróciła do biura na ploty. Praca oczywiscie nisko platna, niedawno powiedziala ze jadą za granice, bo mąż ma tam jeszcze lepszą ofertę. Dziecko chce dac do przedszkola pomimo ze maly jest strasznie przez nią zaniedbany i nie zna języka tego kraju. A ona będzie sobie siedziała i całymi dniami seriale oglądała. w luksusowym apartamencie/ No tak będzie. Ja nie mam złego życia, mam super męża, ale wkurza mnie ona jako osoba, bo jest nietaktowna, jak dałam jej na święta cienie do powiek za 50 zł, to zrobiła mi aluzję że ona już ma podobne, tyle że z CHANEL. Nie znosze takich osob

Gość gość
Aha i nie chcę brzmieć na taką, której świat kończy się na mężu. I jego wypłacie. Bo jak go poznawałam, to nie miał dużo. A ja sama tez jestem po studiach, mam też ambicje by dalej się kształcić, praca, etc. A tamtej wszystko leci z nieba. taka to pożyje. Mi nikt tak dużo z dzieckiem nie pomagał. Bo teściowa już ma swojego pierwszego wnusia, pupila, więc na mojego już czasu mało było. A tak szczerze, to troche teściową rozumiem, mimo poczucia niesprawiedliwosci. Teściowa widząc, jak ta dziewczyna kijowo sie zajmuje synem, a raczej go zlewa od rana do nocy, pomaga kiedy moze bo zal jej tego dziecka, które i tak ma już gigantyczne problemy z psychiką i rozwojem społecznym.

Gość gość
Jakiś chory żal do teściowej nie wiadomo o co. Że nauczycielka - normalna praca, kim niby miała być, żeby synowa była zadowolona, dyrektorem NASA? Normalna praca dla kobiety, jak i fakt, że rodzice pomagają przy dzieciach. Tysiące takich kobiet i nikt się ich nie czepia, że są pasożytami. Trasa za minimalną jak w kopalni, że tak Cię boli czy co..