Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Beton28

Zdrady

Polecane posty

Witam wszystkich w ten ciepły majowy dzień oczko.gif . Chciałbym poruszyć dość kontrowersyjny temat jakim jest zdrada u kobiet i zarówno u mężczyzn. Nie wiem skąd są dane zabrane że częściej mężczyźni zdradzają skoro na moje oko i z mojego otoczenia to właśnie kobiety częściej są skłonne do zdrady i oszukiwaniu partnera. O dziwo nawet na portalach i w normalnym życiu Kobietom na więcej się pozwala i przymyka oko! Równouprawnienie? jakie równouprawnienie skoro jest ono nie wprowadzane właśnie przez Kobiety, skoro chcą rółwnouprawnienia to powinny być traktowane tak samo jak mężczyźni prawda!? ale to już oddzielny temat usmiech.gif . Zwykle widzę to na imprezach i sam byłem przykładem tego jak pewna dziewczyna zdradziła przeze mnie zdradziła swojego chłopaka usmiech.gif kiedy to o tym sam nie wiedziałem że go ma jak i też inne tego typu przypadki, chwila zapomnienia i nic się nie stało?. Hehe. Sam też byłem zdradzony przez 3 artystki które dały mi wyraźnie do zrozumienia że kobietom wgl się nie powinno się wierzyć i 3mać garde usmiech.gif co mnie do tej pory ochrania przed złamanym sercem. Moi kumple podobnie mieli taki o to przykład. Znam jeden taki przypadek gdzie mojego kumpla była kobieta miała 4ke dzieci ale każdo z innym partnerem i co było tego powodem usmiech.gif tak tak zdradzała jeden odszedł, pojawił się drugi a potem 3ci i tak następny. Mój kumpel na początku o tym nie wiedział ale potem prawda wychodziła na jaw że to zwykle k**wisko nie dające żadnego przykładu swoim dzieciom. Następny mój kumpel był zdradzony przez swoją żonę kiedy to zapie**alał jak wół żeby utrzymać rodzinę. Inny przykład który mi koleżanka opowiadała jak to jej kumpel poznał dziewczyne potańczył z nią przelizał i zapytał czy jeszcze z nim potańczy na co ona wybacz ale mój chłopak za 20 minut po mnie przyjedzie jezyk.gif . Drogie Panie co się z wami stało że stałyście się takimi k**wami!? Jak wy chcecie być zdobywane skoro tak bardzo pokazujecie swoją hipokryzje i egoizm normalnemu facetowi? a jak jesteście napie**alane zeszmacone to kochacie łobuza smiech.gif gdzie wasza godność? i gdzie się podziały te prawdziwe Kobiety te które stawiają dobroć, szacunek, miłość, zaufanie na 1szym miejscu? znam pare takich które są właśnie ale jest ich dosłownie garstka i mają partnerów a oni są z nimi szczęśliwi trafić na taką to jak 6tke w lotka usmiech.gif . Natomiast teraz mężczyźni. Zdradzają bo zwykle młoda zdrowa d**a czemu nie! ale jak suka nie da pies nie weźmie. I niestety potem tacy psują wizerunek tym normalnym i poukładanym. Tylko he zwykle kobiety właśnie takich kochają bo wywołuje najwięcej emocji!!!. Równouprawnienia nie uznaje i nie będę uznawał bo to daje mi przyzwolenie do tego żeby kobiete traktować jak mężczyznę. Ludzie prosty przykład: statek tonie i jest 750 ludzi gdzie można uratować połowe bo jest kilka szalup i teraz kto idzie 1szy dzieci iii no właśnie więc gdzie tu równouprawnienie. Licze na każdy komentarz ale prosze dajcie sobie siana z tym że mam jakieś kompleksy czy coś bo ich nie mam usmiech.gif Jestem nie zależny i daje sobie świetnie rade.

Gość gość
Witaj. 1-to, że w Twoim akurat otoczeniu czesciej zdradzają kobiety nie znaczy nic. W moim otoczeniu nie zdradza nikt a w otoczeniu Pani Janiny ze sklepu mezczyźni. Swiadczy to jedynie o srodowisku w jakim kazde z nas przebywa. Badania prowadzi się na szerszej populacji niz nasi znajomi. Arytmetyka nie klamie. 2-równouprawnienie to temat rzeka i fajnie by bylo zeby zawody wreszcie zaczeto oplacac jednakowo skoro tak po równo dajemy a jak nie od dzis wiadomo kobiety dostaja mniej. 3-widocznie wybierasz kiepskie materialy na dziewczyny do zwiazku i cos Tobą musi kierowac/krotkie spodniczki??? Fajne sunie??? Znajdz normalna dziewczyne. 4- Twoi kumple podobnie jak Ty obracaja sie w tym samym niszowym srodowisku i wybieraja latwe k... z lenistwa? Moze z braku intelektu? 5- to nie kobiety staly sie-to czasy sie zmienily i maja swiadmosc pewnych mechanizmow. Korzystaja z tego bo czemu nie? Poczytaj jak koedys traktowano kobiety i zrozum ze wreszcie są niezalezne i moga decydowac. Swiat idzie do przodu i wszedzie seks seks seks i ocieka seksem. Do tanga trzeba dwojga. Ot i co!

Gość gość
Autorze, powiem Ci tak: to, czy i kto zdradza- zależy przede wszystkim OD CHARAKTERU a charakterów jest tyle ilu ludzi. Nie ma reguły. Faktem jest, że ZDRADY zawsze były, są i będą ale sądzę, że obecne czasy pod tym względem TO JUŻ JAKAŚ PLAGA. Ludzie będący z sobą w związku/małżeństwie zamiast cieszyć się sobą i swoim szczęściem NIE UFAJĄ SOBIE wciąż są spięci i czujni "czy druga strona nie zdradza". Myślę, że bardzo ważne jest również ZAUFANIE, UCZCIWOŚĆ i ZAUFANIE wobec drugiego człowieka oraz to, żeby traktować go poważnie. Nikt nie jest nam dany raz na całe życie i trzeba o tym pamiętać. Tyle w największym skrócie bo temat "Zdrady" to temat-rzeka :) Pozdrawiam :)

Gość gość
Winne są obie strony.

Gość szry
13:43 "2-równouprawnienie to temat rzeka i fajnie by bylo zeby zawody wreszcie zaczeto oplacac jednakowo skoro tak po równo dajemy a jak nie od dzis wiadomo kobiety dostaja mniej. " to takie brednie ze nawet nie do konca rozumiem o jaka sytuacje chodzi. burzysz sie, ze policjant nie zarabia tyle samo ile prezes banku, a nauczyciel w szkole podstawowej nie dostaje takich diet jak politycy z najwyzszego szczebla? czy moze o to ze w absolutnie kazdym zwodzie nie ma prawnego obowiazku zatrudniania po rowno mezczyzn i kobiet? co dadza parytety, skoro ktos po prostu nie bedzie mial talentu...