Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćgoscc007

po 10 latach

Polecane posty

Gość gośćgoscc007

Po 10 latach malzenstwa zona powiedziala mi, ze mam malego i ja nie zadowalam. Moim zdaniem, przed slubem byla inna.Czulem ja i zawsze byla mega wilgotna i miala orgazmy.Nieraz mi mowila, ze czuje mojego penisa w swrodu caly dzien. Teraz to ona jest luzna i gleboka i malo wilgotna. Seks ja nie podnieca . Czy macie podobny problem w malzenstwie?

Gość zielona herbata z grejfrutem
Może bardziej się postaraj ?:)

Gość gość
mogę pomóc

Gość gość
Nigdy tak nie miala, teraz wkladam jej luzno 4 palce i czuje, ze jest luzna i sucha. kiedys jak sie kochalismy byla ciasna i byla mega wilgotna. Mam podejrzenia, ze przez te 10 lat malzenstwa mnie zdradzila.

Gość zielona herbata z grejfrutem
Wszystko zależy od fazy cyklu i od stopnia podniecenia Oczywiście od mężczyzny też dużo zależy :D

Gość gość
pewnie od porodów

Gość gość
po 10 latach to już niestety wiadro,może fisting po ramię?

Gość gość
Podczas zimnego seksu zapytałem Ją co by chciała dla polepszenia doznań i lepszego uczucia.Z sarkazmem wyliczała jaka jest biedna i niedowartościowana że tylko rutyna i szara codzienność,że by chciała inaczej,coś więcej.Z wyrzutem odparłem że może by chciała kochanka,takiego z moją akceptacją,co? Wykrzyczała że właśnie TAK że o tym od dawna marzy i pragnie aby Jej tyłek mocną dostał szkołę i w dwie dziurki a za to będzie mi robić loda,do samego końca w ustach. Tak się podnieciłem że zgodziłem się na tą propozycjęi pod jednym warunkiem że zdrady odbywać się będą w domu,naszym domu i też będę w nich uczestniczyć aby silniej Jej dogodzić....Jest cudownie,ma kochanka,mnóstwo ostrego seksu i wigoru,warto było zaryzykować,bo doznania są zupełnie nie porównywalne z dotychczasowymi.Cudownie!

Gość gość
Kolejny debil fantasta

Gość gość
Zawsze ci co kogoś tak nazywają sami są tacy,zwłaszcza co nazywają się prawdziwi Polacy! !!!

Gość gość
Ja lubię wiaderko

Gość gość
Nie zdajecie sobie sprawy jak Ona się zmieniła pozytywnie.Pełna wigoru,uwija się w domu jak nastolatka,uśmiechnięta miła i podniecona.A jak ,,gość"przyjdzie to motylek,tylko czeka na zapłodnienie,wije się w spazmach rozkoszy i robi takie rzeczy co nigdy przedtem,ogień!

Gość gość
O 16:49 pisałeś ze masz z nia problem bo jest za luźna i sex ja nie podnieca a o 18:00 ze jest codownie mnóstwo dobrego sexu i ze doznania są juz nieporównywalnie lepsze niż wcześniej Czlowieku w 1 godzinę i 10 minut nastąpiła taka poprawa ze ho ho. Tak więc piszesz bzdury żeby sobie pod nie potrzepac. Mitomanie

Gość gość
Dobre,dobre b dobre!!?

Gość gość
mnie bardzo pomógł Titan Gel od Love Stim dzięki niemu mam większego penisa mogę dłużej doznania są na zupełnie innym poziomie nie mówiąc o wytrysku

Gość gość
Moja ma kochanka i robi to ze mną i z nim prawie codziennie,ostatnio mi mówiła że chce nas dwóch razem,chcę spełnić tą prośbę.