Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZego Kobietom po 30tce najbardziej brakuje?

Polecane posty

Gość gość

Panowie,piszcie. proszę wpisać też swój wiek. ;)

Gość gość81
Rozumu

Gość gość
Jakby wiedzieli czego kobietom brakuje/czego pragną, to by tutaj nie siedzieli całymi dniami :D

Gość gość
codziennego podmywania mam dosis tego rybiego smrodu

Gość marawstala
Cierpliwości do Waszej płci? : )

Gość gość
Silnej ręki.

Gość gość
waskiej pipki

Gość gość
niczego w koncu, dziewczynom po 20ce brakuje doswiadczenia i sexapilu

Gość gość
Jeśli masz na myśli singielki to bardzo wiele. - są nie życiowe - nadal myślą że "nigdy tak dobrze nie wyglądały jak teraz " a to już nieprawda - nadal wierzą że to facet ma się dostosować do niej bo ona ma prawo żyć jak chce a on to nie - brak dziecka rzuca się też na mózg w inny sposob

Gość psychika zrypana do dna
brakuje im bolca i przez to palma odbija, bidulki

Gość gość
Hahaha

Gość gość
ja widzę, że się starzeję i nie uważam, że wyglądam lepiej niż 20, ale wszystkie moje kumpele myślą, że są lepsze niż 20 :))) może bardziej pewnie siebie i tyle, bo żadna nie ma skóry młodziutkiej laski... ani jej świeżości... zresztą faceci 30 plus też sądzą, że ich wiek jest najlepszy i wszystko im się należy:P czego brakuje? życzliwych normalnych, nieudawanych ludzi! full plastików, ściemniaczy do rzygu, bawidamek, idiotek, panowie 40 plus mniej odpowiedzialni niż faceci o połowę od nich młodsi... eh co za czasy....

Gość gość
normalnych mezczyzn u boku

Gość gość
gość 2018.05.13 codziennego podmywania mam dosis tego rybiego smrodu x a kto ci kazde to wachac? znajdz sobie geja i jemu o***t i pisiora wyliz i wachaj

Gość gość
Zaganiacza i rozumu.

Gość gość
mezczyzn z rozumem

Gość gość
Jeśli chcą mogę znowu wyglądaj jak 20 latki albo i lepiej. Zmianę warto zacząć od suplementacji http://nplink.net/6EsrOHgg . Już po miesiącu zapomnieć o fałdkach, wystającym brzuszku. 20 latka ze względu na pieniądze może sobie nie pozwolić na zakup takiego produktu :) Ja kupiłam i jestem szczuplejsza niż moja 25 letnia koleżanka w pracy. Mam 33.

Gość gość
Odstających tyłków.

Gość czerwonamiska
Spokoju :)

Gość gość
Fajnej figury. Napisałam już wyżej jak można ją zdobyć. Kliknijcie w ten link i poznajcie tajniki http://nplink.net/6EsrOHgg

Gość gość
To zależy czy wolnym ,czy po przejściach. Wolnym brakuje chyba zaakceptowania u siebie ,że partner może być po przejściach . Jeśli nie jest ,to trzeba zaakceptować jego zainteresowania jakie sobie wyrobił w czasie tych nastu lat samotności i nie zmieniać go na siłę . On oczywiście też musi mieć na to wgląd u kobiety. Dlatego najszybciej zaakceptują się ludzie o podobnych zainteresowaniach. Jeśli kobieta po przejściach ,to brakuje jej spojrzenia na nowego faceta bez okularów noszonych w poprzednim związku ,bo zobaczy ,że wszyscy faceci są tacy sami i zrobi nieswiadomie wszystko ,aby ten związek padł . Więcej luzu ,mniej realizmu panie :) . Wy nie chcecie poważnych ,to same nie bądźcie takie poważne,pokażcie swoje prawdziwe kobiece oblicze . Nowy facet to nie ten stary ,więc ne porównujcie wciąż i wciąż . Lat 41

Gość gość
mozgu u facetow

Gość gość
Ja jako facet życzył bym sobie by kobiety nie starały się tłumić swoje pragnienia lub nawet chwilowe zachcianki , bo nie wypada kobiecie mówić o seksie , zaczepiać faceta , mówić mu co oczekuje od niego ? bo to wstyd . Wstydem jest nie mówienie tylko okłamywanie siebie. Żądacie od facetów równouprawnienia , nie chcecie być dotykane , dzisiaj nazywane molestowaniem . To fakt nikt nie powinien robić czegoś wbrew woli danej osoby . Jeżeli facet będzie ściśle przestrzegał kobiet żądania i zachowywał się przy spotkaniu tak jak kobieta , tylko rozmowa , to za 5 lat znajomości będzie też tylko rozmowa gdyż nie wolno facetowi nawet dotknąć kobiety bo będziesz uznany jako zboczeniec. Kobiety !!! bardzo chętnie każdy facet odda wam inicjatywę poznawania się , inicjujcie zapoznanie , rozmowy , w przyszłości być może pocałunek i coś więcej , niech wasze ręce zaczną błądzić po naszych kolanach , klatce piersiowej itd. No właśnie śmiejecie się z tego być może. Wydaje wam się nie realne , a my faceci musimy was wyczuwać czy pozwolisz to lub tamto , gdyż możemy zostać zbluzgani lub dostać nawet z liścia za złe zachowanie . Życzył bym tego samego wam drogie panie , naszych humorów .

Gość gość
kasy brakuje.

Gość gość
Brakuje im już czasu dzielącego od ściany.

Gość gość
Mi to brakuje zawsze tego czego nie mam :)

Gość subtelnieee
1. spontaniczności 2. poczucia humoru 3.klasy i ogłady ( w zachowaniu,stroju,makijażu, obyciu itd)

Gość gość
gość wczoraj Kobiety !!! bardzo chętnie każdy facet odda wam inicjatywę poznawania się , inicjujcie zapoznanie , rozmowy , w przyszłości być może pocałunek i coś więcej , niech wasze ręce zaczną błądzić po naszych kolanach , klatce piersiowej itd. xxx Super rada. I facet pomyśli, że jestem łatwa i niewyżyta i mnie puści kantem. A wcześniej zabije śmiechem. Panowie nie lubią jak kobiety przejmuja inicjatywę. Próbowałam i zawsze się źle konczyło.

Gość gość
Niczego.wszystko mam

Gość gość
- swietego spokoju - pieniedzy - wiecej uprawnien - lzejszego zycia - facetow w roli slugusow - wiecej czasu na przyjemnosci - psiasiolek