Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mężatka 29

Która zdradziła

Polecane posty

Gość Mężatka 29

Która zdradziła męża??? Zalujecie tego czy też nie???

Gość gość
sliski temat

Gość gość
Żałuje.

Gość gość
Nie żałuję.

Gość gość
18.47 czemu zalujesz? Było z mężem coś nie tak czy jak?

Gość gość
18.51 nie zalujesz? Przepraszam że tak wypytuje ale chciała bym znać za i przeciw

Gość gość
nie żałuje !

Gość gość
Każdej kobiecie przyda się odskocznia od codzienności, czego tu żałować jeśli mąż zdradza na każdym kroku. Pytanie do Pań czy korzystanie z usług prostytutek to zaliczacie do zdrady czy nie?? Pytam poważnie

Gość gość
Ja zdradzilam ale wtedy jeszcze nie byl moim mezem. Latal potem za mna z kwiatami. To byla jego wina. Po prostu wazniejsi byli koledzy i piwka wiec zdradzilam go i odeszlam do tamtego. Nie zaluje. Do dzis mu to powtarzam,bo wtedy nie chcialam z nim byc ale ostatecznie wybralam jego..teraz jest moim mezem..niestety

Gość gość_Mg
20:38 oczywiscie ze tak, to zdrada

Gość gość
21.07 Przecież nadal kocha żone a to była tylko rozrywka, co w tym dziwnego, co innego jakby miał kochanke? Gdy notorycznie maż korzysta z usług to żona już chyba przyzwyczajona i nie robi to na Niej wrażenia. Dla mnie taka kobieta po prostu nie zna swojej wartości i ma bardzo niską samoocene. Jaki może być inny powód?

Gość gość
Nie zdradza bo się nie opłaca :)

Gość gość
Każdy zdradza,każdy! Tylko jeden ma charakter i się przyzna,a drugi nie.Choć w sumie jeżeli to tylko raz to lepiej nic nikomu nie gadać. Jestescie naiwni jezeli myślicie ze jestescie jakims cudem swiata i facet,czy kobieta nie zawiesi oka na kim innym

Gość gość
Ja.I żrą mnie wyrzuty sumienia.Mąż to bardzo dobry gość, a tamten to byl wycierus.Nie było warto,do tego stracilam znajomych ktorych mieliśmy wspolnych.Nie polecam

Gość gość
A niech zawiesza, ja to jestem zdania.. Póki się nie dowiem niech się szlaja. Zdrowy na rozumie człowiek zdradzi tak że nikt się nie dowie.

Gość gość
21:17 nie bardzo cie rozumiem jestes facetem czy kobieta?

Gość gośćgg
ja żałuję,że nie zdradziłam....bo on nie zasłużył na wierną żonę.....

Gość gość_Mg
21;17 tez cie nie rozumiem dlaczego tej rozrywki z zona nie chcesz tylko jakies nedzne kreatury wybierasz .

Gość gość
22.06 Wy kobiety nigdy nas nie zrozumiecie. Nie opisywałem swojej sytuacji tylko kogoś innego i sam nie mogę tego zrozumieć. Czy to miłość czy może brak poczucia własnej wartości lub niska samoocena oczywiście ze strony żony

Gość gość_Mg
nie jasno piszesz czy to zona dla rozrywki uprawia seks bo tak jej sie podoba z kims innym nic nie rozumiem__ jaka milosc???

Gość gość
22.52 Napisze jaśniej żona toleruje meza czeste wypada do domow pociech i w niczym jej to nie przeszkadza. Co to moze znaczyc, opisalem wyzej. Mam nadzieje ze teraz zrozumiale

Gość gość_Mg
Moze jest oziebla nie chce seksu , sa ze soba ze wzgledow materialnych a maz chce seksu i tak to wyglada

Gość gość_Mg
23:07 Ty mnie chyba podpuszczasz, jeszcze powiedz ze zona toleruje i normalnie sypia z mezem

Gość Mężatka 29
Wy faceci potraficie wszystko zalać na kobiety... A sami nie jesteście lepsi

Gość gość
12.35 Wypraszam sobie bo taki ktoś ja Ja to skarb i proszę nie mierzyć wszystkich jedną miarą. Żeby to było ostatni raz;)

Gość Mężatka 29
No może trafił się 1 na milion który jest wierny w co wątpię ale ok. Zazwyczaj to mężczyźni zdradzają. Choć też nie jest to prawda bo kobiety też zdradzają. A co do opisu to np ja choć nie zdradziłam to czuję się źle w małżeństwie. Ale to długa historia.

Gość gość
22.23 To dlaczego wciąż jesteś z mężem, z przyzwyczajenia czy może nie masz wyjścia albo boisz się zmian? Ja osobiście chcę się ożenić ale niestety nie za kare, nie chce się męczyć. Tylko i wyłącznie uczucie może mnie doprowadzić przed ołtarz. Miłego wieczoru