Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy moge isc z chlopakiem do ginekologa?

Polecane posty

Gość gość

mam 16 lat i chłopaka ktory ma 19 lat. czy zamiast z rodzicami mogłabym tylko z nim iść do ginekologa po środki antykoncepcyjne?

Zgodnie z przepisami lekarz w takiej sytuacji powinien spytać o zgodę rodzica. Więc z chlopakiem Pani pojsc nie może nie jest Pani pełnoletnia musi Pani porozmiawwiac z mama i z nia sie wybrac

Gość MSzŚ
Możesz trafić na ginekologa z klauzulą sumienia. Dla takiego nieważne, ile masz lat - on ci takich strasznych piguł nie wypisze. Możesz trafić na takiego, co za wszelką cenę swoją dupę chroni i bez pisemnej zgody opiekunów prawnych (ja się uprze - to i tatusia i mamusi...) nawet z tobą rozmawiać nie będzie chciał. A możesz trafić na normalnego - byłem świadkiem, jak w pewnym prywatnym centrum medycznym chłopak w wieku podobnym, jak twój zadał rejestratorce takie właśnie pytanie. Odpowiedź była prosta - nie ma sprawy, jak lekarz nie znajdzie istotnych przeciwwskazań medycznych to przepisze. Tak więc podzwońcie, popytajcie, straszeniem takim jak w poprzednim poście się nie przejmujcie - stosunek bigotów, dupokryjców i normalnych wśród ginekologów jest taki sam jak wśród innych ludzi. Oczywiście nikt ci nie zaręczy, że receptę dostaniesz - to zależy, jak lekarz oceni twój stan zdrowia... Męska Szowinistyczna Świnia.

Gość gość
O obecności osoby bliskiej nigdy nie decyduje ginekolog tylko pacjent. A u ciebie gdy nie masz 18 lat to prawny opiekun. Ja bym córce pozwoliła by był z nią chłopak przy badaniach córki czy porodzie bo takie obecności zacieśniają więzi między nimi. Gdyby ginekolog facet odmówił obecności to powinno się odejść z badania bo jest zboczencem jak ten. .." ..Co za bydlak! Zamiast pomagać pacjentkom, ginekolog Piotr P. usypiał je i gwałcił. Tak było w przypadku 24-letniej Joanny*. Kiedy podczas zabiegu wybudziła się z narkozy, z przerażeniem stwierdziła, że lekarz... penetruje ją swoim penisem! " dostał tylko 4 lata więzienia!

Gość gość
Przedwszystkim powinna być to pani ginekolog dziecięca a nie jakiś zbok ginekolog facet! A do tego niestety musi być zgodzą opiekuna a nie ginekologa bo ginekolog nie stanowi o pacjencie gdy nie jest ubezwłasnowolniony w zakładzie psychiatrycznym wtedy decyduje lekarz!

Gość gość
Na pewno nie możesz być sama ale są ginekolodzy co naruszają prawo i badają nie letnie sam na sam bez opiekuna jest to skandal i przestępstwo.

Gość gość
Moze byc sama, jak mialam niecale 17 lat to bylam u gina i dostalam tabletki

Gość gość
jeśli prywatnie, to przymknie oko, ale wówczas idź raczej sama. Jeśli na NFZ, to musisz z mamusią. Mamusia może zostać wyproszona podczas badania, jeśli chcesz.

Gość gość
Czy prywatnie czy na fundusz nie może ginekolog badać będąc sam na sam z nieletnią! Tylko zboczeni ginekolodzy mają prawo zanic!!!!

Gość gość
17.48 jak możesz namawiać by szła sama chyba że do kobiety nie do faceta bo gdy zgwałci czy będzie molestował to nie masz świadka do obrony! !!! Namawiasz by była sama a może jesteś z bocznym ginekologiem!?

Gość gość
Dziewczynki są pokusą dla zboczonych ginekologów! !! Dlatego zawsze powinien być ktoś poza facetem ginekologiem zwłaszcza gdy jest młoda która kusi takich ginekologów dani! !!!

Gość MSzŚ
No i znowu c***y z kruchty, doopę proboszczowi liżące się zbiegły... Nie słuchaj dych durnot, szukaj normalnego lekarza. Lepiej żebyś piguły łykała, jak żebyś za pół roku w panice na Słowację jechała - nawet aborcja metodą próżniową jest bardziej szkodliwa dla zdrowia jak dobrze dobrana antykoncepcja. A c***y niech se zaszyją (a wujkowie na supełek zawiążą). Ja rozumiem, że swędzi. Ja rozumiem że trudno wytrzymać. Mnie też w podobnym wieku swędziało, mnie też trudno było wytrzymać. Ja w zasadzie tylko gumki miałem do dyspozycji (pigułki Zet,kto je pamięta(?), zostawmy w spokoju), Ty masz dużo lepsze możliwości - więc korzystaj, nie pop*****l sobie głupio życia. Męska Szowinistyczna Świnia

Gość gość
22.14 łykanie pigułek to rozwalasz między innymi wątrobę itd... tylko prezerwatywa i wyśmiewany kalendarzyk nie szkodzi. Tak na pytanie mojego chłopaka odpowiedział ginekolog bo zawsze przy każdym badaniu cipki był i jest również wspierał porody bo cc często ma komplikacje zdrowotne nawet z zakażeniami typu C wątroby. Gdy jest partner do którego mamy PRAWO by był obecny całe badanie to się bardziej stara ginekolog. Raz chciał wyprosić jeszcze jako chłopaka to zaczął nagrywać wyproszenie. Na pytanie ginekologa po co bo załączy do pozwu odszkodowawczego i ja zaczęłam się ubierać bo powinno takiego lekarza opuścić obojętnie jakiej profesji on jest czy urolog, ginekolog itd... Ginekolog przeprosił i mógł być przy mnie całe badanie. Bo jeszcze można złożyć skargę w izbie lekarskiej z tytułu ust 2008 r art 21 prawo pacjenta i kodeks lekarski punkt 12 .

Gość gość
Nie wiem czy może być z nieletnią chłopak podczas badań ale musi być opiekun prawny chyba że pedofil ginekolog to bada bez opiekuna łamiąc prawo.

Gość gość
W krajach jak USA , Francja, Włochy, Holandia, UK itp... nie będzie badał ginekolog facet będąc sam z pacjentom bo zawsze może pacjentka zrobić zarzut molestawań , próby gwałtu czy gwałtu. Dlatego zawsze jest osoba najbliższa gdy jej brak organizuje położną. Nigdy nie odważyła by wejść do gabinetu podczas zabiegu czy badania osoba nie związana z badaniem jak rejestratorka itp...

Gość gość
Jejku, jak Wy straszycie to dziecko! Zachowujecie się jakby każdy ginekolog był zboczony, tak jakby każdy gastronomiczne był kanibalem. A Ty dziecko może próbuj łączyć metody naturalne z gumkami, bo same gumki to za mało. Poznaj swoje ciało, nigdy nie róbcie tego w okresie plodnym, a najlepiej w ogóle jeszcze poczekajcie chociaż do Twojej 18. Tabletki w Twoim wieku, to niezbyt dobry pomysł. Powodzenia!

Gość gość
Gastrolg nie gastronomiczne ;-)

Gość gość
Dziewczyny nigdy samej na badanie pochwy zawsze z chopakiem, partnerem, mężem, gdy ich nie my to z mamą czy siostrą. A najlepiej chodzić do kobiet gdy jesteś młoda może ginekolog bezkarnie zrobić placówkę niby szuka jajników! !!! A nawet zgwałcić jak wielu to robi ostatni z nielicznych ujawnionych w Zabrzu! Również gdy nie ma konieczności nie chodzimy bo często dochodzi do groźnych zakażeń pochwy. Dlatego osoba bliska będąca z wami powinna pilnować sterylność bo leżąc nie widzimy! A co do badania nie letniej to ginekolog dziecięcy KOBIETA i w obecności opiekuna Prawnego! Nawet w szpitalu gdy badano przez o***t musi być opiekun prawny. Chyba że są ginekolodzy pedofile a tacy są badają faceci i sami bez opiekuna prawnego!