Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jestem w ciazy?

Polecane posty

Gość gość

Biore tabletki antykoncepcyjne , zadnej nie pominęłam już dwa lata je biore. Od jakichś dwóch tygodni dzień w dzień praktycznie prawie przez cały dzień jest mi niedobrze mdli mnie i słabo się czuje. Nie wymiotowałam ale cały czas mi jest niedobrze , co jakiś czas boli mnie bardzo mocno brzuch , cały czas od tygodnia mam biegunkę i bardzo się boje ze to ciaza. Zabezpieczam się cały czas i No po prostu sama nie wiem ale to , ze cały czas mi niedobrze bardzo mnie martwi wiem ze każdy mi powie ze powinnam zrobic test itp ale tak się boje co by wyszło ze nie chce narazie. Za tydzien okaze się czy dostane okres czy nie ale do tego czasu chciałam się spytać czy sądzicie że to ciaza czy może coś innego? :/

Gość MSzŚ
Za dużo gorzały? Jak przesadzę, to tak samo rano mam - a w ciąży, z zupełnie biologicznych przyczyn być nie jestem w stanie - no chyba że słonia miałbym urodzić - bo trąbę już widać... Inne powody - niestrawność, niewłaściwa praca żołądka, zła dieta, kłopoty z wątrobą - idź do lekarza jakiegokolwiek, i niech cię ewentualnie przekieruje dalej. Po trzech miesiącach ciąży już by ci z lekka brzuch zaczął się uwypuklać... Męska Szowinistyczna Świnia

Gość gość
Antykoncepcja hormonalna działa aborcyjnie i prowadzi do niepłodności, zastanow sie co robisz dziewczyno