Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy oszczędności u faceta to jakiś plus dla kobiety?

Polecane posty

Gość gość

Bo oszczedzam a może nie warto?

Gość gość
A co jej po twoich oszczędnościach jak i tak nie dasz jej ani grosza?

Gość gość
Czemu zakładasz, że nie dam? Mieszkanie można kupić czy dom postawić albo na biznes dać takiej karynie czy nawet na cycki jak ma kompleksy.

Gość gość
Wiadomo, że na torebki jej nie dam ani do około świata nie polecimy ale też takiej głupiej i pustej nie szukam. Tylko jakaś normalną dziewczynę która poważnie myśli o życiu. Tam kilka razy można gdzieś się wybrać bo to % oszczędności ale bez przesady by rozwalić kasę na ciuchy. Według mnie to świetna sprawa taki lżejszy start ale nie wiem jak kobiety to traktują.

Gość gość
baba z każdego milionera zrobi pucybuta, na twoim miejscu bym się zbytnio nie chwalił tym ile masz bo przyciągniesz typ który cie pozbędzie tej kasy, bądź ostrożny co i komu mówisz

Gość gość
Trzynasty...

Gość gość
wczoraj ćwierć mln, też lubię ale się boje ze wydam dużo i mnie zostawi po nich a np. mieszkanie mogę sprzedać

Gość gość
W takim razie takie oszczędności jak u Ciebie to dla mnie żaden plus, bo odstrasza mnie takie podejście, jak Twoje... mam podobne oszczędności.

Gość gość
a no widzisz Ty masz a nie każda ma a ja się boje, wolę zachować większość majątku

Gość gość
na pewno nie w głowie mi drogie wycieczki które ja sponsoruje :/ jak ma mi kobieta wyczyścić konto w 2 lata to wole inna poszukać na żonę

Gość gość
zakładanie najgorszego? np. rozwodu? moja mama ojca zostawiła a lepiej płakać z majątkiem niż bez bo z nim można znaleźć drugą a kobiety są dziwne ex prosiłem by wróciła a ona nie bo nie także wycieczki powyżej 25k w sumie to nie ma mowy

Gość gość
Ty jesteś spaczony. Nie nadajesz się do związku... niestety. Jesteś zbyt podejrzliwy. Mnie dwóch facetów zdradziło, ale nie patrzę na 3 jak na potencjalnego kłamcę i zdrajcę. A co do wycieczek, od jednej chyba nie zbiedniejesz, co? Ja lubię mojemu facetowi czasem coś fundnąć... a Ty kobiecie nie? Że torebki nie, wakacje nie...? :(

Gość gość
Ja nie zdradzę ale też nie wydam pieniędzy na pierdoły. Jak pisałem zależy jakiej. Do kilku tys to ok kilkanaście to nie moja liga. Ja szanuje pieniądze dlatego je mam. Jak się nie podoba są inni co zdradzają.

Gość gość
serio pewnie zarabiasz dużo i nie ta liga "problemów" ja chce taką normalna biedna dziewczynę która się ucieszy że mamy mieszkanie na własność bo całe życie by wynajmowała...

Gość gość
baby to hooje, rozwalą wszystko na zakupy

Gość gość
Kazda baba lubi hajs

Gość jaaało
każda baba wyda każdą sume

Gość gość
nieeeeee, tylko osobowość, a przede wzystkim INTELEKT !!!!!!!!