Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najwiekszy seks szok w waszym życiu

Polecane posty

Gość gość

Napiszcie co was najbardziej zdziwiło zaskoczyło itd, z było związane z seksem. Niekoniecznie z waszym udziałem.

Gość gość
Gdy wypuściła klocka. Tak zassdziłem :D

Gość gość
Zobaczyłem żonę jak dawała na dwa baty. To był dla mnie największy szok.

Gość gość
gość dziś znales ich ? zadowales ja ?

Gość gość
gość dziś wspolczuje , tez przechodzilem przez to , zona zdradzila mnie , plakala , blagala o wybaczenie - wybaczylem staralismy sie odbudowac malzenstwo , ale suke zrobila to ponownie ile masz lat a ile byla zona ? Jka to bylo nagrales ich tym telefonem i wszedles do pokoju i przerwales im ?

@gość Szczerze współczuję... zastanawiam się, ile jest takich 'domowych żon-dzivvek'... Oceniam, że z 20%, może więcej. Sam stukałem mężatki... lubię te sjuki, ale na żony to się one nie nadają... Przynajmniej nie na moje. Słusznie zrobiłeś, że od razu z ku*rwą pojechałeś. Do innych: żadnego wybaczania, bo się 'zawody' powtórzą... przykład: tak ze dwa wpisy wcześniej.

Gość gość
@ gosc DDR nie, nie bylo nawet mowy zebym jej wybaczyl, nie jestem frajerem i w takich wypadkach myslenie jest zero-jedynkowe. Wiem, ze jest wiele takich kobiet, tez po rozwodzie sypiam z roznymi, ale stare powiedzenie mojej babci brzmi: jak suka nie da to pies nie wezmie.

Gość gość
gość dziś Co bylo jak juz ich nagrales ? wszedles do pokoju ? Ja zaluje ze wybaczylem jej pierwsza zdrade i staralem sie zyc z nia nadal , nie minol rok jak znowu dala innemu . Wtedy to juz byl koniec ,

Gość gość
i jaka byla ich reakcja ? mowili cos ? robili ? a zona ? pewno im paly staly jak wszedles

Gość gość
Ja jak wrocilem do domu i nakrylem zone na zdradzie w taki szal wpadlem ze oboje nago wyj***lem z mieszkania ,

Gość gość
Wypełnienie cipki penisem jest bardzo przyjemne. Nie spodziewałam się że coś może dać tyle radości i przyjemnosci.

Gość gość
a stala mu jeszcze pala ?

Gość gość
tak

Gość gość
d****a

Gość gość
gość dziś prawidlowa rekacja , jeszcze mogles tym facetom dac po ryju , zonie w sumie tez bo zaslugiwala na taka nagrode

Gość gość
To nie w moim stylu, dlaczego mialbym sie tluc z kims komu ona dala d**y dobrowolnie. Przeciez to za jej zgoda bylo wiec mozna powiedziec, ze to jej wina w 100%. Jej bym nie przyje....bo nigdy nie udezylem kobiety, a dla takiej szmaty nie warto sobie rak brudzic

Gość gość
Największy seks szok, to że można dojść na tyle sposobów;p i że tak lubie seks;pmogłabym się bzykać non stop;p

Gość gość
Największy? Faceci szybko kończą. :/

Gość gość
żarówka w cipce koleżanki, tak zabawiała się ze swoim facetem, skończyło się w szpitalu, personel miał ubaw przez kilka dni

Gość gość
Widmo przeżył szok jak srał :O

Gość gość
zastanawiam się, ile jest takich 'domowych żon-dzivvek'... Oceniam, że z 20%, może więcej. x zaręczam Ci, że sporo, naprawdę sporo. Generalnie wydaje mi się, że nie ma baby, która by nie zdradziła, gdy jest adorowana przez w miarę przystojnego faceta. Chyba negatyw byłby w dwóch sytuacjach: - początkowa faza związku i jest tak "zalofciana" i wpatrzona w swojego "misiaczka", że cała reszta męskiej populacji mogłaby dla niej nie istnieć. - nie ma na nią popytu bo jest kaszalotem/zaniedbana/świrnięta z charakteru/mieszka na zadoopiu, gdzie wszyscy wszystko o sobie wiedzą. W innych przypadkach, to jak facet wykazuje zainteresowanie, robi aluzje i (TO NAJWAŻNIEJSZE) czuć że będzie dyskretny i nie wygada, to wcześniej czy później każda da doopy na boku, gdy nadarzy sie okazja.

@gość A powiedz mi: mówisz to z męskiej, czy kobiecej perspektywy? Bo to zmienia zupełnie ogląd sytuacji (indywidualne oszacowane vs. bliskość prawdy).

Gość gość
Paw w czasie seksu, po imprezie jak byliśmy z dziewczyną mocno napici to zaczęliśmy się bzykac i jak miała orgazm to puściła pawia, ale nie na mnie czy na siebie tylko się zerwała i na podłogę, śmiejemy się z tego do tej pory chociaż już nie jesteśmy razem ale jesteśmy dalej w tym samym towarzystwie. Jak coś ktoś powie o rzyganiu to my na siebie od razy spoglądamy i się śmiejemy i nikt nie wie o co chodzi.

Gość gość
A powiedz mi: mówisz to z męskiej, czy kobiecej perspektywy? x Oczywiście, że z męskiej. Przecież żadna kobieta raczej nie byłaby skora do takich wyznań. One swoje puszczalstwo zachowują tylko dla siebie, potrafią nawet najlepszej psiapsiółeczce nie zwierzyć się, że miała przygodę z tym czy z tamtym. Dlatego tak mało kobiet wpada na zdradach, w przeciwieństwie do facetów, którzy raczej przy piwku z kumplami przechwalają się co to nie było tu i ówdzie, przez to się utarł stereotyp, że faceci zdradzają na potęge, a kobiety to te biedne poszkodowane.

Gość gość
Pierwszy seks analny, pierwsza penetracja. Jakie to inne w odczuciu :D

Gość gośćbledny
Bylo ich wiele wiekszych i mniejszych ale dam taki sredni dotyczocy mnje besposrednio. Raz byli z chlopakami w tym goo guu tam co byla ta co mi zapierdziala z cipki ,to ten sam lokal,kolega wzjol wtedy tako chude wysoka cyc slaby niemoj gust i poszli na pokoje. Ja jeszcze soczyl psiwo tej swojej drink niewiem co mnje tak sieczepila ale jak byl zawsze leciala fomnje. Tamten poczasie zszet zrobil swoje i juz. Puzniej jak wracali to muwil ze dobze dsl ze tak jeczsla wyla az pr plakala ze na cale pietro bylo pewnje slychac. Bardzo mnje to zaintrygowalo ta moja to tylo tr postekiwala,chcial jej koniecznje zakosztowac,choc nie moj typ taka zyrafa bardziej. W nastepne niedziele siewybral jak wsie do kosciola to ja w lajbe i w rure,byl tam dosc predko a bylo pon40 km. Mial szczescie byla ona ta zyrafa akurat a ta moja spala chiba po nocy. Po oplacenju u ,,mamy' poprowadzila mnje na pokoje,juz byl mocno nagzany stojal mnje cale droge wyobrazal jak jo wezme ostro ze az bedzie poplakiwac. Ona chytowala chciala prezentow to dal jej na drina i sobje na psiwo,pszyniosla tylo psiwo forse zaoszczedzila. Troche podpil i nie ja a ona popchnela mnje na luzko dobrala sie donjego inzaczela ssac,chcial jej pszerwac ale jakos tak podeszla ze uleg a ona ciogla i ciogla coraz mocniej i mocnjej niezdozyl jej pszerwac i popuscil na dziub jak mawia doktorek dr ,prosto jej miedzy oczy az po nochaluvskapalo,byl tr zly ale mysle siezbiore drugim podejsciem jo zalatwje,a ty niemila niespodzianka muwi mi ze to juz koniecbyl spust i po zabawie majty na d**e,koniec. Mnie az sparalizowalo muwi albo znowu do,mamci'' i odnowa albo spadac,ja misl tyle forsy zeb na numer tr na psiwo ten prezent pociognol nimial juz na ten 2 numer,niewiedzil ze mial tylo jeden stszal inaczej by sieniedal. Ta z nieukrywano satysfakcjo tak mnje tlumaczy i rad niewola musial wracac spowrotem,byl wtedy tak zly wsciekly ze malo sam ,,sieniepoplakal'' z tej zlosci ze tsk latwo dal sie jej,w******c'' Postanowi ze wiecej tam mnje juz niezobaczo i tak bylo( no raz jesce tak ale to inna sprawa byla i do pokoju juz nieposzet) a tak siew****il tym ze i nigdzie moze wiec rok niebyl?!!

Gość gość
Pani mnie poprosiła o zrobienie kloca do ryja...no to wydusiłem i zrobiłem a ona go zjadła.Jak go zjadła to poszła.

Gość gośćbledny
Mial jesce taki najmniejszy szok moze nawet nie szok ale nauczke ciekawostka taka?! Pomny doswiadczenia z tom co tak mnie eyr****** bes mydla wtedy w goo goo,nastepnym razem pojechal juz w inne miejsce,wzjol na godz upewnil sie jeszcze ze mozna bedzie i 2 raz i zabral siec do dziela!! Mial juz gotowy plan zeb 1 raz wzjoc jo ostro i szybko to zrobic i miec wiecej czasu na 2 podejscie. Ale plan planem w praktycevruznje wychodzi,zanim dzie co,a to sie podmyc choc zawsze jade wykopany ale tsza to sierozebrac to jesce co wyjdzie a czas leci zegar stoi i deprymuje. Ten 1 raz niebyl taki predki z tym pszygotowaniem moze zeszlo i polowe casu,no po zmianie opszyrzodowania ruszyl znow do akcji ale patsze minuty mijajo i mijajo i cus nic prubowal mocniej tr odpoczywal wolniej i coraz patsze na ten zegare o czasu maalo i .... niezdozyl.

Gość gość
Widmo przeżył szok jak srał :(