Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ola 34 Wawa

moj partner bierze amfę żeby wydajeniej pracować

Polecane posty

Gość Ola 34 Wawa

dać takiemu szanse, ktory twierdzi że bierze tylko po to aby móc 3 razy bardziej pracowac? I że to nie uzależnienie? on probuje swoją firme rozkrecic ale jest ciezko stad ten pomysł z amfą kocham go ale nie chce aby wciągnął mnie w takie problem I skąd mam pewnosc ze przestanie jak sie sytuacja naprawi?

Gość gość
Nie masz pewności. Twoje ryzyko, i albo podejmujesz, albo nie.

Gość gość
debil i tępak, zostaw go

Gość gość
ja nie chce pracowac i amfy

Gość gość
Nie, zadnej szansy. Ty albo amfa - niech zdecyduje od razu.

Gość gość
Bralam przez 20 lat. Rzucilam jak mialam 33. Moj " partner" sie powiesil przez amfe. POwiedz mu kategoryczne NIE, rada od ekspertki.

Gość gość
z ciekawości do Pani powyżej.Miałaś 13 lat jak zaczęłaś brać? Facet

Gość gość
po 20 latach brania to raczej mózg wypalony w peezdu

Gość gość
Tak, mialam 13 lat jak zaczelam brac. Mimo to pokonczylam szkoly i zdalam mature oraz na studia, ktore przerwalam. Czy mozg mam wypalony? Pewnie tak, kiedys bylam inteligentna ponad przecietna a teraz juz nie to samo, mimo to mowie dwoma jezykami obcymi ( angielski i niemiecki). Ulozylam sobie zycie po przestaniu cpania, mam zdrowe dzieci, kochajacego meza, jem zdrowo, uprawiam sport, nie pije, nie pale i bardzo ale to bardzo zaluje kazdej wciagnietej kreski. Zycie jest pieknym darem a ja je niszczylam przez lata. Bog mnie oszczedzil od wiekszych konsekwencji i uzdrowil, ale wiekszosc moich dawnych znajomych juz nie zyje.

Gość gość
Jeszcze dopisze jak przestalam brac. Nie siedze czesto na tym forum wiedz uprzedze ewentualne pytanie. Wiec mialam 33 lata i mysli samobojcze i nie chcialam juz tego dluzej ciagnac i wtedy zawolalam do Boga o pomoc i On mnie uzdrowil, ot tak, po prostu. Ale zeby Bog mogl uleczyc nalog i to dlugoletni, to trzeba miec wiare. Ja zawsze wierzylam a odkad On mnie uzdrowil ide za Nim i zyje wedlug Biblii, nie wedlug jakiejs wymyslonej przez czlowieka religii. To kompletnie odmienilo moje zycie. Poznalam mojego obecnego meza i po 4 miesiacach wzielismy slub. Teraz jestesmy razem juz 4 lata i mamy 3 dzieci. I opowiadam tutaj o tym jak zly jest nalog, poniewaz zyje, jako jedna z nielicznych osob z mojej generacji ktore przezyly, by moc o tym mowic. Narkotyki zabijaja. A jeszcze proponuje wejsc na YT i wpisac FLAKKA. To jest nowy narkotyk tanszy niz amfa i latwo go teraz dostac na ulicy. Rzuccie okiem jesli chcecie sprobowac narkotykow. Moze Wam sie odechce.

Gość gość
do Pani powyżej Bardzo serdecznie Ci gratuluję i życzę samego dobra. Facet:)))

Gość gość
Facet- dzieki od pani powyzej :-)

Gość gość
nie ma sprawy 3maj się dobrze. Fcaet

Gość gość
a i jeszcze jedno:)))) będę Ci cały czas kibicował Pani :)))))) Facet