Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anon12123

Miłość?

Polecane posty

Gość Anon12123

Mam 18lat i problem ponieważ nie wiem co czuję. Od jakiś 3lat uważałam ze wiem co to miłość do chłopaka ale teraz sama nie wiem. Poznałam naprawdę sympatycznego kolege, miły zabawny, troskliwy, przystojny w moim typie no moj ideał. Nigdy nie mialam motyli w brzuchu na jego widok, ale zawsze nie mogłam sie doczekać spotkania. Lubiłam spędzać z nim czas, patrzec na niego jak byl skupiony, rozmarzony, jak jadł, leżał czy siedział. Lubiłam jego dotyk na moim ciele, dotyk dłoni, pocałunek w czółko czy w nosek... Mysl o seksie z nim byla najlepsza myślą niestety nie szło to z podniecenie (nie był on pierwszym ale pierwszym do którego nie czułam pociągu), seks z nim byl momentami największą rozkoszą ale przeważnie czynnością. Wiedzial, że nie mam orgazmu ale mi samą przyjemność dawało sprawianie jemu przyjemności. Jakis czas temu dowiedziałam się że założył sobie Tindera. Teraz zobaczylam zdjecie z inna koleżanka która jest poprostu piękna, zgrabna i seksowna. Czuje taka jakby stratę... strate czegos czego nie mialam i nigdy miec nie będę. Czuje zazdrość, złość, żal, tęsknotę i smutek. Zastanawiam się czy może jednak nie czułam do niego czegos wiecej niż przyjaźń... czy to czasem nie była miłość.

Gość 8 Widmo 8
Ja kocham Wilka. :classic_cool: