Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to możliwe?

Polecane posty

Gość gość

Facet masturbował się rėką, potem dotykał moich miejsc intymnych ,ale nie wkladal palców do środka. Nie wiem czy na palcach miał sperme. Okres spóźnia mi się trzeci dzień. Czy mogę być w ciąży ? Jestem załamana :(

Gość gość
Minimalne ryzyko zawsze jest. Chocuaz to malo prawdopodobne abys miala takiego pecha.

Gość gość kaśka
z pewnością znacznie trudniej o zajście w ciążę w takiej sytuacji o której piszesz, ale nie jest to niemożliwe; ryzyko istnieje; plemniki przy takim dotykaniu mogły się przedostać głębiej; zależy też, w którym dniu cyklu to było; zrób test ciążowy za kilka dni, najlepiej z porannego siusiu; a jak już będziesz pewna, że nie jesteś w ciąży to może warto zastanowić się nad antykoncepcją; ja kiedyś miałam podobną sytuację w sensie, że obawiałam się wpadki, ale jednak nie byłam w ciąży, ale stresu było dużo; stąd moja decyzja o tabletkach, lekarz dobrał mi belarę; teraz już się nie muszę martwić, luz :)

Gość gość
moim zdaniem znikome. były to Twoje dni płodne czy niepłodne?

Gość gość
Zastanawiasz się czy to ciąża? w w w. netporadnia.pl

Gość Cleo1976
Teoretycznie jest możliwość przeniesienia nasienia w okolice pochwy.Warto znać swój cykl (obserwować swoje ciało) żeby wiedzieć, kiedy można bezpiecznie się tak bawić.Ps.Trzydniowe spóźnienie okresu nie świadczy o ciąży.Możesz zacząć się martwić, jeśli przekroczy tydzień.Co najmniej 2 tygodnie po zdarzeniu zrób test ciążowy.

Gość gość
Jeśli… - nie planowałaś ciąży, a stało się… - chciałbyś/abyś udzielić wsparcia komuś, kto źle znosi ciążę … i przeżywasz w związku z tym trudności, którymi nie masz się z kim podzielić... Zadzwoń lub napisz do nas. Telefon - Chat – Email ZAUFANIA tel.: 586 915 915 email: k o n t a k t @ n e t p o r a d n i a .p l chat: w w w.n e t p o r a d ni a .p l Jesteśmy codziennie od 18.00 do 23.00

Gość gość
nie wiem czy były to dni płodne, bo ich nie wyznaczam